Stiri

Când apare sezonul 18 al serialului Grey’s Anatomy

Când apare sezonul 18 al serialului Grey’s Anatomy
[Sursa foto: Facebook]
Serialul Grey's Anatomy va continua cu cel de-al 18-lea sezon, iar fanii se întreabă când va fi lansat.

 Grey's Anatomy este unul dintre cele mai apreciate seriale din lume, cu 8,3 milioane de telespectatori, în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Drama medicală a ajuns deja la cel de-al 18-lea sezon, aşteptat cu nerăbdare de fani.

Când apare sezonul 18 al serialului Grey's Anatomy

  Sezonul 18 al dramei medicale va fi produs tot de ABC, iar pentru noul sezon, producătorii au pregătit mai multe schimbări.

În primul rând, vor lipsi din distribuţie Jesse Williams, Giacomo Gianniotti şi Greg Germann. Jesse Williams era o figură importantă a serialului, făcând parte din distribuţie încă din sezonul al şaptelea.

Când apare sezonul 18 al serialului Grey’s Anatomy
Greg Germann[Sursa foto: Facebook]

 În schimb, actorii care interpretează rolurile lui Dr. Meredith Grey, Dr. Miranda Bailey şi Dr. Richard Webber vor continua şi din sezonul 18. Ellen Pompeo, Chandra Wilson şi James Pickens, Jr. sunt singurii actori care au rămasîn distribuţie încă de la primul episod, aceşti semnând prelungirea contractelor pe încă un an. Cei trei au primit şi creşteri salariale substanţiale. Ellen Pompeo este cea mai bine plătită actriţă din acest serial, câştigând 550 de mii de dolari pentru fiecare episod. În plus, şi alţi membri ai echipei şi-au prelungit contractele chiar şi pentru doi ani, ceea ce înseamnă că producătorii plănuiesc şi un al 19-lea sezon.

Când apare sezonul 18 al serialului Grey’s Anatomy

 Dacă sezonul 17 a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19, se pare că următorul sezon nu va avea de suferit din caza virusului. Filmările decurg conform programului, iar dacă nu vor interveni probleme majore, se pare că noul sezon va fi lansat undeva în această toamnă. Presa scrie că în cel mai nefericit caz, sezonul 18 va avea premiera în primăvara anului viitor. Dacă în sezonul 17 acţiunea s-a concentrat pe pandemia de Covid-19, chiar Dr Grey luptându-se pe viaţă şi pe moarte cu virusul ucigaş, producătorii nu au dat deocamdată indicii despre ce se va întâmpla în sezonul 18.