Stiri mondene

Batman trailer! Ultimul trailer al filmului aduce detalii palpitante despre producție. Când se va lansa filmul în cinema?!

Batman trailer! Ultimul trailer al filmului aduce detalii palpitante despre producție. Când se va lansa filmul în cinema?!
Batman trailer! Ultimul trailer al filmului aduce detalii palpitante despre producție. Când se va lansa filmul în cinema?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Batman se va lansa în curând, dar până atunci, producătorii au pus la dispoziție un trailer care dezvăluie multe aspecte interesante.

Viitorul film Batman, cu Robert Pattinson în rolul lui Batman și Zoë Kravitz în rolul lui Catwoman, îl arată pe Batman încercând să-l învingă pe The Riddler, interpretat de Paul Dano. 

Citeste si: Peaky Blinders, sezonul 6. Când apare următorul sezon al serialului difuzat de Netflix

A fost publicat noul trailer al filmului Batman. Vizionează-l aici 

Noul trailer al filmului Batman se concentrează și pe relația în creștere dintre Batman și Catwoman, scrie CNN. Unii fani sunt de părere că în ultimul trailer al filmului sunt arătate prea

multe părți din film, însă chiar și așa, se așteaptă să fie un film care va ieși din tipare.

„Doi ani în care a urmărit străzile în timp ce Batman, care a băgat frica în inimile criminalilor, l-a condus pe Bruce Wayne adânc în umbra orașului Gotham”, se arată în rezumatul oficial al filmului. „Având doar câțiva aliați de încredere, Alfred Pennyworth, Lt.

James Gordon, printre rețeaua coruptă a oficialilor și personalităților de înaltă a orașului, singuraticul justicier s-a impus ca singura întruchipare a răzbunării în rândul concetățenilor săi”.

Citeste si: Toate filmele cu supereroi care vor apărea în 2022

Printre actorii din distribuție se numără și Andy Serkis ca Pennyworth, Jeffrey Wright ca James Gordon din GCPD, John Turturro ca Carmine Falcone, Peter Sarsgaard ca Gotham D.A.

Gil Colson și Colin Ferrell în rolul lui Oswald Cobblepot/Penguin.

Filmul este regizat de Matt Reeves, care a scris și scenariul împreună cu Peter Craighe. Lansarea „The Batman” este programată pe 4 martie 2022, exclusiv în cinematografe.