Stiri mondene

”Când a venit spre mine i-am dat un brânci, s-a dezechilibrat și a căzut sub masă. M-am speriat” Andreea Bănică, traumatizată de tatăl ei în copilărie

Andreea Bănică
Andreea Bănică a avut parte de o copilărie extrem de grea [Sursa foto: Captură video]
Andreea Bănică a avut o copilărie extrem de grea. Artista și-a deschis sufletul și a povestit cu ochii înlăcrimați clipele de groază prin care a trecut atunci când era copil.

Andreea Bănică și-a deschis sufletul în fața emisunea ”În oglindă, moderată de Mihai Ghiță”. Artista a povestit despre momentele îngrozitoare prin care a trecut atunci când tatăl ei venea acasă sub influența băuturilor alcoolice. 

Andreea Bănică, traumatizată de tatăl ei în copilărie

Andreea Bănică a fost traumatizată de tatăl ei și a povestit că atunci când consuma alcool devenea agresiv cu ea, sora ei și mama lor.

Vedeta a mărturisit că a existat un moment pe care nu îl va uita niciodată și cu greu poate vorbi despre el. Ea și-a împins tatăl atât de tare încât acesta a căzut sub masă, iar atunci bărbatul a avut un șoc și s-a oprit, iar din acel moment nu a mai fost agresiv.  ”Aveam momente când știam că vine tata de undeva și vine băut și nu trebuie să am cheia în ușă, că nu putea să deschidă și apoi se enerva, îi săreau nervii și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească.Ne
știa tot blocul, toată Eforia, știa și că eu sunt o mică artistă în devenire, dar știau că nici nu e atât de roz în familia mea. Rușinea aia mă marchează și astăzi. Țin minte că atunci când am ajuns la vârsta de 18 ani a venit pus pe scandal și l-am îmbrâncit. Nu am mai putut, am adunat atât de multe supărări în mine, iar atunci când a venit spre mine i-am dat un brânci, dar din cauza consumului de alcool foarte mare s-a dezechilibrat și a căzut sub masă.
M-am speriat, dar atunci parcă a ieșit ceva din mine. I-am spus: De azi înainte n-o să mă mai poți bate nici pe mine, nici pe mama. Cred ca a avut un șoc în momentul acela, cred că s-a trezit și a doua zi i-a spus mamei că i-am dat un brânci și a căzut sub masă. A fost ultimul scandal, ultima îmbrânceală, ultima bătaie(…) L-am iubit așa cum a fost. Am avut nevoie de el, după ce l-am pierdut și de mama la fel.”
, a declarat Andreea Bănica, la emisiunea  In Oglinda.

Andreea Bănică
Andreea Bănică a suferit mult în copilărie[Sursa foto: Captură video]

Citește și: ”A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă. Au fost niște momente groaznice” Drama care i-a marcat viața Andreei Bănică. De ce este tristă de sărbători

Am făcut pace când l-am pierdut”

Andreea Bănică mărturisește că l-a iertat pe tatăl său atunci când acesta s-a stins din viață și recunoaște că indiferent de felul în care s-a comportat, îi simte lipsa. 

Am făcut pace când l-am pierdut pe tata, până atunci nu aveam cum să fac pace, eram frustrată, supărată, nu voiam să mai trec pe acasă. La 18 ani, când am plecat de acasă, am zis că l-am apucat pe Dumnezeu de picioare, am scăpat de acasă, asta a fost fraza, am scăpat de acasă, nu mă mai bate nimeni, sunt independentă, sun pe picioarele mele. Indiferent că nu câștigam enorm, câștigam puțini bani, dar tata se bucura pentru câștigurile mele, pentru ceea ce devenisem până atunci și tot timpul mă suna și îmi spunea: Te rog să-ti păstrezi banii, să nu-i dai mamei, surorii tale, să-i păstrezi pentru tine, o să ai nevoie mai târziu să-i strângi. Și tot datorită lui am și strâns.”, a mai spus artista. 

Citește și: ”M-a durut îngrozitor. Îmi venea să plâng” Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu artista în aceste momente