Stiri mondene

”M-a durut îngrozitor. Îmi venea să plâng” Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Andreea Bănică
Andreea Bănică a acuzat dureri de cap puternice [Sursa foto: Instagram Andreea Bănică]
Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a postat o fotografie din spital alături de un mesaj îngrijorător.

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital, după ce acuza dureri de cap insuportabile. Artista a făcut mai multe intervenții de specialitate pentru a descoperi care este cauza acelor dureri. 

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital

Andreea Bănică s-a confruntat cu probleme de sănătate, artista a acuzat dureri de cap insuportabile și a mers de urgență la spital alături de soțul ei, Lucian Mitrea.

Solista a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe patul de spital și le-a explicat fanilor că a făcut făcut mai multe investigații medicale pentru a descoperi care este cauza durerilor. Artista se află acum acasă și urmează tratament.  ”Ieri am ajuns cu dureri mari la clinică. Se pare că mai rău decât am fost în vară. Ieri m-a durut îngrozitor capul mai că îmi venea să plâng! Nu mi-a trecut cu nimic! Am făcut fizioterapie, apoi mi-au analizat postura.
Clar ceva m-a descentrat. Am de făcut un RMN, iar mai pe seară merg din nou la ortoped. Super, ce să zic?”
, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică
Mesajul postat de Andreea Bănică după ce a ajuns la spital[Sursa foto: Instagram Andreea Bănică]

Citește și: "Halal ținută pentru a intra în biserică. Este mult prea scurtă fusta. Unii doar atât pot". Andreea Bănică a stârnit o adevărată ploaie de comentarii acide

Andreea Bănică a suferit o accidentare la picior

Artista a suferit o accidentare la picior, cu ceva timp în urmă, și atunci a fost nevoită să stea la pat și să nu facă efort. ”Hai, gata! Prea m-am obișnuit cu binele! Nu știu când, cum am pățit-o, însă două săptămâni m-am pricopsit cu gheata asta! Nu știu dacă se vede tristețea pe fața mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișca, deplasa așa cum o fac de obicei.

Ei bine, am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit… ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine! 14 zile m-am pricopsit cu orteza asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă pentru că altfel îl voi băga și pe dreptul într-o orteză. Chinul naibii să mergi așa… S-a dus naiba și sportul meu… Zi cu soare vă doresc!”, a spus Andreea Bănică pe sociale.

Citește și: ”A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă. Au fost niște momente groaznice” Drama care i-a marcat viața Andreei Bănică. De ce este tristă de sărbători