Stiri mondene

Camilla, testată pozitiv cu coronavirus! Regina Consoartă a Angliei, nevoită să își anuleze toate angajamentele

Regina Consoarta Camilla, testata pozitiv
Camila, sotia Printului Charles si Regina Consoarta a fost testata pozitiv [Sursa foto: Hepta]
Regina Consoarta a Angliei a fost testata pozitiv cu coronavirus in cursul acestei seri. Cum se simte acum Majestatea Sa?

Regina Consoarta este infectata cu coronavirus, însă inițial s-a crezut că are doar o răceală. Soția Regelui Charles și-a anulat toate angajamentele pe care le avea programate în aceasta săptămână. La început, s-a crezut că soția Regelui Charles suferă de o banala răceală sezoniera.   

Sotia Regelui Charles, testata pozitiv cu coronavirus

Citește și: A fost dezvăluită averea enormă a Reginei Camilla Parker și a Regelui Charles al III-lea

Buckingham Palace a făcut anunțul în aceasta după-amiaza: "După ce inițial s-a crezut că suferă de o răceală sezoniera, Regina Consoarta a fost testata pozitiv cu coronavirus. Regratam, însă Majestatea Să a fost nevoita și își anuleze toate angajamentele publice pentru aceasta săptămână și transmite sincere regrete pentru cei care urmau să o întâlnească."

Citește și: Prințul William, acuzat că a înșelat-o pe Kate Middleton. Ducesa este devastată

Regele Charles se afla într-o stare buna a sănătății și își vă onora toate angajamentele din aceasta săptămână. Camilla trebuia să ajungă în Telford, Shropshire marți. Majestatea Să trebuia să dezvelească o piatra comemorativa în cinstea soldaților și veteranilor din Forțele Armate. Regina Camilla trebuia să se întâlnească și cu voluntari.