Stiri mondene

Camila Cabello, reacție acidă după ce a cântat în finala Champions League! Ce s-a întâmplat în timpul concertului?!: „Nu pot să cred! Foarte nepoliticos”

Camila Cabello, reacție acidă după ce a cântat în finala Champions League
Camila Cabello
Camila Cabello a fost deranjată de atitudinea suporterilor de la finala Champions League, în deschiderea căreia artista a cântat.

Camila Cabello a susținut un concert înainte de finala Champions League, câștigată de Real Madrid în fața lui Liverpool, scor 1-0. Show-ul cântăreței a început mai târziu decât a fost programat, din cauza haosului de la porțile de acces, unde mai mulți suporteri ai lui Liverpool au venit cu bilete contrafăcute, în timp ce alții au vrut să sară gardurile.

Camila Cabello, reacție acidă după ce a cântat în finala Champions League
Camila Cabello

Camila Cabello a avut un moment spectaculos, fiind acompaniat de o coregrafie pe măsură. Cu

toate astea, fanii celor două echipe, nemulțumiți, cel mai probabil, și de întârzierea startului partidei, au început să huiduie la momentul artistic. Mai mult, suporterii au început să cânte imnurile propriilor echipe, iar acest lucru a enervat-o pe cântăreață. După ce a cântat la finala Champions League, artista a postat pe Twitter un mesaj în care își arăta dezamăgirea față de atitudinea fanilor.  

Citeste si: Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello: „Acum simt că sunt cu adevărat singur și urăsc asta”

„Urmărind prestația noastră, nu pot să cred că oamenii au început să cânte imnurile echipelor lor atât de tare în timpul momentului nostru. Eu și echipa mea am lucrat până la epuizare, atât de mult timp pentru a aduce atmosferă bună și a face un show pe măsură. Foarte nepoliticos, dar aia e. SUNT MÂNDRĂ CĂ V-A PLĂCUT!”,  a scris Camila Cabello.

Camila Cabello, reacție acidă după ce a cântat în finala Champions League
Camila Cabello

Camila Cabello și-a șters postarea în care a răbufnit la adresa suporterilor

După aproximativ 24 de ore, postarea a fost ștearsă. O sursă apropiată de Cabello le-a explicat britanicilor că textul ar fi fost publicat din greșeală și că, de fapt, nu i-a aparținut niciodată artistei. 

Citeste si: Camila Cabello și Ed Sheeran au lansat piesa „Bam Bam”

"A fost șters pentru că o persoană cu acces la contul Camilei l-a postat din greșeală. A vrut să îl posteze pe contul său personal", a fost explicația unei surse din anturajul artistei, conform Mirror.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de camila (@camila_cabello)

De pe contul oficial s-a făcut o altă postare, în care Camila puncta că s-a simțit incredibil:  „A fost ceva ce nu voi uita niciodată!!! Moment de vis pentru toți! Mulțumesc UEFA Champions League, suntem extrem de onorați să facem parte dintr-un meci atât de mare. Am crescut uitându-mă la fotbal cu familia mea și energia a fost electrică, m-am distrat să mă uit la moment după show. Mulțumesc echipei mele, dansatorilor, muzicienilor și directorilor creativi care au muncit din grue la acest show!”