Stiri mondene

Bye Bye, Duce de Hastings! Regé-Jean Page nu va aprea în sezonul doi Bridgerton

 Regé-Jean Page nu va aprea în sezonul doi Bridgerton
Fanii serialului „Bridgerton” au primit o veste extrem de tristă din partea Netflix. Îndrăgitul actor nu va mai apărea în serial.

Fanii serialului „Bridgerton” care a făcut furori pe Netflix, au aflat că actorul Regé-Jean Page, care l-a interpretat pe Simon, nu va mai face parte din serialul „Bridgerton”. Decizia a fost postată pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat spunând că, în mare parte, pentru el se uitau la seril. Este cunoscut faptul că Simon a stârnit imaginația fanilor cu replicile și gesturile pe care le-a interpretat, de aici și numeroasele meme-uri cu actorul extrem de sexy. 

Regé-Jean Page nu va aprea în sezonul doi Bridgerton

Fanii Bridgerton sunt consternați! Simon nu va mai apărea în serial. Ce se întâmplă cu Daphne

Shonda Rhimes, producătoarea serialului şi creatoarea „Grey’s Anatomy” şi „Scandal” a anunțat că actorul nu va mai face parte din producție, dar Daphne va rămâne în continuare o soție și o soră loială, așa cum am cunoscut-o. 

„Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon, dar va face întotdeauna parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne o soție și o soră loială, ajutându-i fratele să navigheze în viitorul sezon social și ceea ce acesta are de oferit- mai multă intrigă și romantism decât s-ar aștepta cititorii mei. A vostră, Lady Whistledown”, se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Regé-Jean Page nu va aprea în sezonul doi Bridgerton

Cum se va desfășura acțiunea serialului fără Simon, vom vedea în curând, pentru că filmările sezonului doi al serialului care în ianuarie a fost vizionat de 82 de milioane de conturi în patru săptămâni, au început deja. Știm deja că producția sezonului al doilea se va concentra pe dorința lui Anthony să-și găsească o soție.