Stiri mondene

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată: „Sunt aici pentru a scăpa de tatăl meu”

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată: „Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi”
Britney Speas a declarat că intenționează să-și dea tatăl în judecată! Cântăreața americană a obținut dreptul de a-și alege un avocat.

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, se află sub tutelă din 2008, când îngrijorările legate de starea ei mentală l-au determinat pe tatăl ei să solicite instanței autoritatea legală asupra vieții fiicei sale. Recent, cântăreața americană a declarat că vrea să-și dea tatăl în judecată pentru abuz. După ce avocatul Sam Ingham a renunțat la caz, judecătoarea Brenda Penny i-a acordat lui Britney Spears dreptul de a-și alege un nou avocat.

„Sunt aici pentru a scăpa de tatăl meu și pentru a-l da în judecată pentru abuz din poziția de tutore.", a declarat Britney în fața judecătoarei Brenda Penny.

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată: „Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi”

Mathew  Rosengart, reputatul avocat de la Hollywood, o va susține pe artistă în încercarea sa de a ieși de sub tutela tatălui ei. Pentru că are un avocat celebru, Britney Spears a ținut să le transmită fanilor din mediul online un mesaj de mulțumire și a folosit hashtag-ul creat de fanii ei „free Britney”. 

„Sunt reprezentată în sfârșit cu adevărat...Sunt recunoscătoare și mă simt binecuvântată!! Le mulțumesc fanilor care mă susțin.(...) Nu aveți idee cât de mult înseamnă pentru mine faptul că sunt susținută de fani atât de grozavi!!! #FreeBritney”, a scris Britney Spears.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears: „V isul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată”

Britney Spears a dezvăluit că în ultimii 13 ani nu a avut nicio formă de intimitate. Conform spuselor sale, artista nu are acces la banii ei și nici la un telefon propriu. De asemenea, în urmă cu trei săptămâni, cântăreața americană a vorbit pentru prima oară în cadrul unei audieri publice pe tema conservatorismului său.

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată: „Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi”

„Sunt traumatizată! Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată. Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a spus Britney Spears.