Stiri mondene

Britney Spears, prima reacție după lansarea documentarului despre ea: „Am plâns două săptămâni”

Britney Spears, prima reacție după lansarea documentarului despre ea
Britney Spears a declarat că nu s-a putut uita în întregime la documentarul lansat de New York Times în februarie, dar a văzut mici frânturi.

Viața artistei a fost mereu pusă sub semnul întrebării, iar anul acesta a fost lansat un documentar despre cariera ei și despre modalitatea în care tatăl ei a preluat controlul asupra averii sale.

Britney Spears a avut o primă reacție după ce mai multe vedete din breasla ei au Sam Smith, Hayley Williams, Courtney Love sau Justin Timberlake, dar și tatăl artistei, Jamie Spears au reacționat. Cântăreața a spus într-o postare pe Instagram că nu a văzut documentarul, ci doar mici părți, dar chiar și așa, a fost afectată de ceea ce a văzut.

Britney Spears, prima reacție după lansarea documentarului despre ea

„Viața mea a fost întotdeauna foarte speculată, urmărită și judecată. Nu am vizionat documentarul, dar din ceea ce am văzut despre el am fost jenată de ipostaza în care m-au pus. Am plâns două săptămâni și încă mai plâng uneori.  Am fost expusă toată viața interpretând în fața oamenilor. Este nevoie de multă putere să fii vulnerabil, deoarece am fost mereu judecată, insultată și pusă în situații jenante de mass-media. Sunt pusă în aceste situații până și în ziua de azi", a declarat artista.

Britney Spears a fost solicitată să participe la realizarea documentarului

În plus, spune că că a fost aspru judecată de presă de-a lungul vieții sale și chiar și în prezent i se întâmplă același lucru. Cu toate acestea, Britney Spears a preferat să termine mesajul într-o notă pozitivă și le-a spus fanilor că dansează zilnic, acesta fiind singurul lucru care îi aduce bucurie.

Britney Spears, prima reacție după lansarea documentarului despre ea

Britney Spears nu a participat la realizarea documnetarului „Framing Britney Spears”, regizoarea Samantha Stark declarând că a contactat-o pe Britney pentru a participa la realizarea lui, dar nu știe sigur dacă solicitarea a ajuns sau nu la ea. Documentarul a fost realizat după portretizarea care i-a fost făcută de mass media.