Stiri mondene

Britney Spears s-a pozat din nou goală pe Internet! Artista a provocat un val de reacții: „Sper că faci terapie și obții ajutorul de care ai nevoie”

Britney Speras a pozat goală
Britney Spears a pozat goala [Sursa foto: Facebook]
Britney Spears a reușit să stârnească un val de reacții după ce s-a pozat din nou goală! În ce ipostază s-a lăsat fotografiată artista?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Britney Spears se afișează adesea sumar îmbrăcată pe rețelele sociale, iar fanii ei s-au obișnuit cu acest lucru. Totuși, cu siguranță internauții nu se așteptau ca artista să renunțe definitiv la haine, să se fotografieze și să publice imaginile în mediul online. Recent, vedeta de la Hollywood a încins imaginația bărbaților cu o fotografie în care apare complet goală. Cântăreața a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

În timp ce unii o lăudau, alții au criticat-o. Mulți dintre ei au considerat că vedeta de 40 de ani se expune prea mult.

Britney Speras a pozat goală
Britney Spears a pozat goală[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”

„Îmi place muzica ta, Britney, dar aceste imagini fără sens sunt prea mult! Poți face mult mai mult decât asta", „Sper că faci terapie și obții ajutorul de care ai nevoie", „Poate luați o pauză de la rețelele sociale, provocați pagube din

care nu vă puteți întoarce împreună cu copiii."
, au spus urmăritorii pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Channel 8 (@britneyspears)

Fiul cel mic al lui Britney Spears, despre fotografiile mamei sale

Într-un interviu acordat producătorului de film Daphne Barak, Jayden, fiul cel mic al lui Britney, și-a dat recent cu părerea despre fotografiile mamei sale și a spus că dacă rețelele sociale o ajută, atunci el nu o va urî pentru asta, însă speră și o roagă să se oprească.

Fiul cel mic al lui Britney Spears, despre foografiile mamei sale
Fiul cel mic al lui Britney Spears, despre foografiile mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Britney Spears a înregistrat un duet cu Elton John, prima melodie lansată de artistă dupa ieșirea de sub tutelă

„Rețelele sociale o ajută. Așa că, dacă asta vrea să facă, asta vrea să facă, nu o voi urî pentru asta. În același timp, ar trebui să înțeleagă tot ceea ce o împiedică să-și iubească familia.” ,  a mărturisit Jayden.