Stiri mondene

Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei cel mic, Jayden: „Sunt foarte tristă să aud cum spun că nu am fost o mamă bună”

Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei Jayden
Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei Jayden [Sursa foto: Facebook]
Britney Spears reacționează după dezvăluirile făcute de fiul ei cel mic, Jayden.

Într-un interviu acordat producătorului de film Daphne Barak, fiul lui Britney Spears a vorbit despre mama lui, dar și despre sănătatea ei mintală. Jayden și fratele lui, Sean Preston Federline, nu și-au mai văzut mama de luni bune, așa cum susține tatăl lor și fostul soț al artistei, Kevin Federline.  

Cred că mama s-a luptat să ne ofere amândurora atenție și să ne arate dragoste în mod egal, dar nu cred că i-a reușit, iar eu și Preston ne simțim rău din cauza asta.

Amândoi am trecut prin atât de multă presiune în trecut, încât acum trebuie să procesăm toate traumele pe care le-am înfruntat și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră mintală”, a mărturisit adolescentul.

Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei Jayden
Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei Jayden[Sursa foto: Instagram]

Fiul cel mic al cântăreței a explicat cât de greu a fost pentru el ca mama lui să fie mereu în centrul atenției. Jayden consideră că relația cu Britney Spears poate fi reparată treptat.

Tânărul a explicat apoi de ce el și fratele său, Sean Preston (16 ani), nu au mers la nunta mamei lor cu Sam Asghari. 

Citeste si: Britney Spears a înregistrat un duet cu Elton John, prima melodie lansată de artistă dupa ieșirea de sub tutelă

„Va fi nevoie de mult timp și efort. Pur și simplu îmi doresc să fie mai bine din punct de vedere psihic.

Când va fi din nou bine, abia aștept să o văd. Te iubesc foarte tare și îți doresc tot binele din lume. Poate într-o zi vom putea vorbi despre toate astea.”, a mai spus Jayden, menționând cât de mult o iubește pe mama lui.

Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei Jayden
Britney Spears[Sursa foto: Facebook]
 

Britney Spears a reacționat 

Pe contul său de Instagram, Britney Spears a scris un mesaj, după ce Jayden Federline, în vârstă de 15 ani, a dat interviul. Artista susține că este foarte dezamăgită de afirmațiile făcute de fiul ei, fiind tristă să audă că nu a fost o mamă bună pentru ei. Totodată, vedeta i-a reproșat băiatului că este lipsit de empatie și apoi a adus acuzații grave asupra lui Kevin Federline pe care l-a acuzat că nu a mai avut un job de 15 ani și că folosește substanțe interzise în prezența copiilor. 

Britney Spears, prima reacție după interviul oferit de fiul ei Jayden
Britney Spears[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”

„Sunt foarte tristă să-l aud pe Jaden cum spune că nu am fost o mamă îndeajuns de bună pentru ei – și poate într-o zi ne vom vedea față în față și vom putea vorbi deschis despre asta. În sfârșit, am 40 de ani și sunt liberă de toate restricțiile familiei mele – îi spun fiului meu Jayden că-i trimit toată dragostea din lume, în fiecare zi, pentru tot restul vieții mele. Dragostea mea pentru copiii mei nu are limite și mă întristează profund să aud strigătul lui cum că nu am fost la înălțimea așteptărilor sale ca mamă... și sper că într-o zi ne vom întâlni față în față și vom vorbi despre asta deschis!!!! Poate tu, copilule drag,  îmi vei putea explica de ce familia noastră ar face asta cuiva!!!! L-am ajutat pe tatăl tău care nu a avut un loc de muncă timp de 15 ani. ”, a scris Britney Spears pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)