Stiri mondene

Britney Spears, primele declarații după lansarea documentarului „Framing”: „Îmi acord timp să învăţ şi să fiu o persoană normală”

Britney Spears
Britney Spears a devenit un subiect de documentar datorită situației în care a ajuns după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală.

Briteny Spears este subiectului documentarului „Framing” lansat săptămâna trecută de New York Times. Documentarul abordează controversa din jurul averii artistei în vârstă de 39 de ani, avere care este sub tutela tatălui ei de mai bine de 12 ani. 

Britney Spears

Prima recție a lui Britney Spears după lansarea documentarului „Framing”

Astfel, după ce a fost lansat acest documentar artista a postat pe rețelele de socializare un videoclip din 2017 în care cântă piesa „Toxic”, alături de textul: „Îmi va plăcea mereu să fiu pe scenă... însă îmi acord timp să învăţ şi să fiu o persoană normală. Îmi place să mă bucur pur şi simplu de lucrurile esenţiale din viaţa cotidiană. Fiecare om are povestea lui şi o idee formată despre poveştile altora. Toţi avem vieţi diferite, frumoase şi luminoase. Amintiţi-vă, indiferent de ce credem că ştim despre viaţa unei persoane este nimic comparat cu persoana care chiar trăieşte dincolo de obiectivul camerei”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

În luna august 2020, Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii cântăreţei atât de mult timp. În luna noiembrie, ea a pierdut încercarea legală de a obţine acest lucru. Judecătorul a spus că va lua în considerare noi solicitări pentru suspendarea sau înlăturarea lui.

Britney Spears - documentar

Unii dintre fanii lui Spears cred că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat în 2019 campania #FreeBritney. Ea nu a mai urcat pe scenă de la începutul anului 2019.

„Framing Britney Spears” a fost lansat de reţeaua americană FX şi e disponibil pe platforma Hulu din 5 februarie.