Stiri mondene

Britney Spears anunță că a avut o vară distractivă, după ce avocații ei au declarat că este asemenea unui pacient în comă

Britney Spears anunță că a avut o vară distractivă, după ce avocații ei au declarat că este asemenea unui pacient în comă
Britney Spears și-a suprins fanii de pe Instragram cu o postare entuziastă, după ce avocații ei au făcut câteva declarații răutăcioase cu privire la starea ei mentală.

Briteney Spears se află în mijlocul unei bătălii, dar cu toate acestea, pe rețelele de socializare, artista apare mereu veselă și plimnă de viață.

Recent, artista în vârstă de 38 de ani a postat pe contul ei de Instagram un mic filmuleț prin care le transmitea fanilor faptul că a avut o vară de vis.

„Această vară a fost plină de distracție pentru mine. Am învățat foarte multe, am râs, am înotat atât de mult. Dar cel mai important este că am învățat că viața plină de momente spontane. Uneori trebuie să învățăm încetinim ritmul și să primim pe toate acestea. Cu toate acestea, sper că și vara ta a fost la fel de bună ca a mea și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a spus interpreta hit-ului Toxic pe Instagram. 

Avocații artisti au comparat-o cu un pacient aflat în comă

Postarea plină de bucurie a artistei vine după ce echipa ei de avocați au făcut niște declarații urâte. Avocatul Sam Ingham a spus miercurea trecută să starea mentală a artistei este aemănătoare celei unui pacient aflat în comă. Avocatul a spus că Briteny Speears nu a putut nici să semneze o declarație pe propria răspundere. De asemenea, el a ținut să clarifice că artista nu este în comă la modul serios, ci că nu poate lua decizii de ordin legal, informează Daily Mail

Artista vrea ca managerul ei care a preluat rolul lui Jamie Spears în 2019 să revină înlocuitorul ei permanentt la reînnoirea tutelei.

Britney Speras nu mai vrea să mai urce pe scenă deși tatăl ei își dorește ca fiica lui să-și continue cariera muzicală.

În ultima vreme fanii artitstei au început să-și facă din ce în ce mai multe grij pentru starea de sănătate a artistei, din cauza unor postări din emdiul online. Briteny Spears s-a filmat zile la rând dansând ciudat, faăt care i-a făcut pe unii dintre fani să comenteze pe Instagram că artista nu este deloc în regulă și că ar avea nevoie de ajutor.

Ba mai mult, pe aceeași rețea de socializare circulă și hashtagul „free Britney”.