Stiri mondene

Britney Spears nu va mai urca pe scenă până nu iese din tutela tatălui: „Nu voi cânta pe nicio scenă curând dacă tata gestionează ce port, spun”

Britney Spears nu va mai urca pe scenă până nu iese din tutela tatălui
Britney Spears le-a transmis fanilor din mediul online că nu va urca pe scenă curând până nu va reuși să iasă din tutela tatălui.

Britney Spears, artista care de ani buni se află sub tutela tatălui ei, a început să spună lucrurilor pe nume. Artista a vorbit în cadrul unui proces despre conservatorismul abuziv pe care tatăl ei îl exercită asupra ei și spune că ar vrea să-și reia din toate toatre drepturile asupra propriei sale vieți. Artista s-a plâns judecătorului că de când se află sub tutela tatălui ea nu mai are libertate sub nicio formă. În plus, artista care a renunțat la cariera sa muzicală în 2018, spune că nu va mai urca pe scenă până când nu va ieși din tutela tatălui. 

Britney Spears nu va mai urca pe scenă până nu iese din tutela tatălui

„Într-un mesaj transmis pe rețelele de socializare, Britney Spears a făcut anunțul trist: Această tutelă mi-a ucis visurile. Aşa că tot ce am este speranţa. Nu voi cânta pe nicio scenă curând dacă tata gestionează ce port, spun, fac sau gândesc. Am făcut asta 13 ani... Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe scena din Vegas Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei... aşa că renunţ!”, a scris Britney Spears. 

Britney Spears se declară traumatizată de tatăl ei, Jamie Spears

Artista în vârstă de 39 de ani a făcut dezvăluiri uluitoare pe 23 iunie, în fața magistraților don Los Angeles. Britney Spears a cerut să-i fie înlăturată tutela și a detaliat controlul exercitat asupra vieţii sale, a relaţiilor de prietenie, a finanţelor şi chiar a metodelor contraceptive utilizate. Mai mult, artista a devenit protagonista mișcării #FreeBritney, o mișcare pusă la cale de fani care o susțin în lupta împotriva tatălui ei. Mai mult, artista a devenit și subiectul documentarului „Framing Britney Spears” care explorează problemele mintale ale artistei, dar și modalitatea în care este tratată de unele media.

Britney Spears nu va mai urca pe scenă până nu iese din tutela tatălui

Prima victorie împotriva tatălui ei a fost înregistrată miercuri, când a primit dreptul să-și aleagă un avocat care să o reprezinte.