Stiri mondene

Britney Spears, anunț surprinzător pentru fani! Artista se retrage de pe rețelele de socializare

Britney Spears, anunț surprinzător pentru fani! Artista se retrage de pe rețelele de socializare
Britney Spears se retrage de pe rețelele de socializare [Sursa foto: Facebook ]
Britney Spears și-a anunțat fanii din mediul online că se va retrage de pe Instagram.

Britney Spears și-a obișnuit fanii cu prezența sa în mediul online. Artista comunica des cu fanii și îi ținea la curent cu cele mai noi informații din viața sa, dar se pare că acest lucru nu se va mai întâmpla, cel puțin pentru o perioadă. La o săptămână după ce a dezvăluit că urmează să devină mamă pentru a treia oară, artista a dezvăluit că se retrage din mediul online.

Citeste si: Britney Spears este însărcinată cu Sam Asghari. Anunțul inedit făcut în mediul online: „Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii”

Britney Spears, primele declarații despre retragerea sa din mediul online

Britney Spears și-a anunțat fanii din mediul online prin intermediul unui mesaj că se va retrage pentru o perioadă. 

„Voi face o pauză de pe reţelele de socializare pentru o perioadă”, a anunţat cântăreaţa în vârstă de 40 de ani, scrie News.ro. „Vă trimit dragostea mea şi Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!”, a mai scris ea.  

Britney Spears se retrage de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Facebook ]

 În dreptul mesajului, Britney a publicat imagini video cu o păpușă roz, la un salon de relaxare și înfrumusețare, pe legendara melodie „Only You”. Fanii mai cred că prin intermediul acestui mesaj, artista ar vrea să dezvăluie sub o forma sau alta sexul copilului. Rămâne de văzut dacă vedeta va avea sau nu o fetiță. 

Britney Spears a scăpat de sub tutela tatălui ei anul trecut, după ce timp de 13 ani acesta s-a ocupat de ea și de finanțele sale. În procesul intentat, Britney a făcut acuzații grave la adresa familiei sale și chiar a declarat la un moment dat că tatăl ei i-a interzis să-și întemeieze o familie.

Britney Spears, anunț surprinzător pentru fani! Artista se retrage de pe rețelele de socializare
Britney Spears se retrage de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Facebook]

Astfel, după ce a scăpat de sub tutela lui, artista a anunțat anul acesta că este însărcinată cu iubitul ei, Sam Asghari. Ea este deja mama a doi fii, Sean (16) şi Jayden James (15), născuţi din relaţia cu Kevin Federline.