Stiri mondene

Britney Spears este însărcinată cu Sam Asghari. Anunțul inedit făcut în mediul online: „Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii”

Britney Spears este însărcinată cu Sam Asghari. Anunțul inedit făcut în mediul online
Britney Spears este însărcinată cu Sam Asghari [Sursa foto: Instagram]
Britney Spears a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

După un an agitat și plin de evenimente, printre care și eliberarea de sub tutela tatălui, Britney Spears trece prin momente uimitoare. Artista în vârstă de 40 de ani a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară.

Britney Spears și Sam Asghari așteaptă un copil. Mesaj emoționant pe Instagram: „Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii puternice”

Britney Spears se referă de ceva vreme la Sam Asghari drept „soţul său”, deși cei doi nu s-au căsătorit încă.

Cei doi s-au logodit în 2021, dar nu au dezvăluit dacă au sau nu planuri de nuntă.

Însă, Sam Asghari a postat recent pe Instagram următoarele cuvinte extrem de emoționante:

„Căsătoria şi copiii sunt o parte naturală a unei relaţii puternice umplută cu dragoste şi respect”. 

Britney a decis să facă anunțul sarcinii prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. 

Britney Spears este însărcinată cu Sam Asghari. Anunțul inedit făcut în mediul online
Britney Spears este însărcinată cu Sam Asghari. Anunțul inedit făcut în mediul online[Sursa foto: Instagram]

„M-am îngrășat atât de mult înainte să merg în vacanța din Maui. M-am gândit: „La naiba...ce s-a întâmplat cu stomacul meu?”. Soțul meu mi-a spus: „Ești doar însărcinată cu mâncare”. Atunci m-am gândit și am făcut un test de sarcină. Ei bine...aștept un bebeluș. Patru zile mai târziu burtica era mai mare. Crește! Dacă sunt doi acolo, s-ar putea să-i pierd”, a scris Britney Spears pe contul său de Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

În continuare, Briteny Spears le-a împărtășit fanilor din mediul online temerile pe care le are în legătură cu sarcina. Artista a dezvăluit că nu vrea să apară cu burtica de gravidă în public și de data aceasta este hotărâtă să facă mai mult yoga pe parcursul sarcinii, pentru a fi mai liniștită și fericită.

„Este dificil pentru că atunci când eram însărcinată am făcut o depresie perinatală. Trebuie să spun că a fost absolut oribil. Femeile nu vorbeau despre asta deloc pe atunci şi unele persoane considerau că era periculos dacă o femeie se plângea astfel în timpul sarcinii”, a scris ea.