Stiri mondene

VIDEO: Justin Timberlake, reacție neașteptată atunci când a fost întrebat de vestea sarcinii fostei sale iubite, Britney Spears: „Oprește-te”

Justin Timberlake, reacție neașteptată atunci când a fost întrebat de vestea sarcinii fostei sale iubite, Britney Spears
Justin Timberlake [Sursa foto: Facebook]
Justin Timberlake a avut o reacție neașteptată atunci când a fost întrebat despre sarcina lui Britney Spears. Uite cum a reacționat artistul!

Britney Spears trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fiind pregătită să accepte tot ceea ce destinul i-a pregătit. Artista urmează să devină mamă pentru a treia oară! Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a povestit fanilor că a aflat de sarcină după o călătorie în Maui cu soţul ei, Sam Asghari.

Justin Timberlake, reacție neașteptată atunci când a fost întrebat de vestea sarcinii fostei sale iubite, Britney Spears
Britney Spears și Sam Asghari [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Britney Spears, acuzații grave la adresa familiei sale! Artista, 13 ani de abuzuri din cauza tatălui: „M-a drogat până nu mai puteam vorbi”

„Am pierdut atât de multe kilograme pentru călătoria în Maui, ca să le pun la loc imediat... Mi-am spus '«a naiba... ce sa întâmplat cu stomacul meu?» Soţul meu mi-a spus «dar nu, pur şi simplu eşti însărcinată cu mâncare»'”,(...) Aşa că am făcut un test de sarcină şi, iată, sunt însărcinată”, a scris Britney Spears

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Cum a reacționat Justin Timberlake atunci când a fost întrebat despre sarcina lui Britney Spears?!

Se pare că Justin Timberlake, fostul iubit al artistei, a fost surprins când a aflat de sarcina vedetei. În timp ce se îndrepta cu un prieten spre o clădire, cântărețul a fost abordat de un fotograf, care l-a întrebat ce face. Ulterior, i-a adresat o întrebare cu privire la anunțul sarcinii fostei sale iubite.

Justin Timberlake, reacție neașteptată atunci când a fost întrebat de vestea sarcinii fostei sale iubite, Britney Spears
Justin Timberlake[Sursa foto: Facebook]

Spre surprinderea tuturor, artistul a avut o reacție neașteptată în fața paparazzilor. Mai exact, Justin Timberlake i-a făcut semn fotografului să îl lase în pace. În același timp, actorul a țipat la el să se oprească din vorbit și să plece. În momentul când a intrat în clădire, artistul ironiza situația dintre el și fotograf. 

Citeste si: Britney Spears a răbufnit din nou! Artista, atac dur la adresa surorii ei mai mici, Jamie Lynn Spears: „Copilă egoistă”

„Oprește-te! Pleacă!”, a strigat Justin Timberlake.