Stiri mondene

Motivul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Un raport FBI dezvăluie că actrița ar fi fost agresată

angelina jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie  [Sursa foto: Instagram]
În presa americană circulă fotografii cu vânătăile Angelinei Jolie.

Motivul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a fost mereu pus sub semnul întrebării. Cei doi păreau în ochii fanilor un cuplu perfect, până la separarea lor din 2016. Șase ani mai târziu, în presa americană circulă mai multe fotografii cu vânătăile actriței, fotografii care aparțin unui dosar, realizat în urma unei investigații făcute de FBI și de Protecția Copilului din Los Angeles.

Vânătăile ar fi fost rezultate în urma unei altercații dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, în timp ce erau într-un avion privat, alături de toți cei șase copii ai lor, pe data de 14 septembrie 2016.

angelina jolie
Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în anul 2016 [Sursa foto: Captura Video]

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între Bad Pitt și Angelia Jolie

Potrivit dosarului, Angelina Jolie și Brad Pitt și cei șase copii se aflau într-un avion, după ce au plecat din Nisa, Franța, și au aterizat în Burbank, California. Cei doi au început să se certe în fața copiilor, iar actorul i-ar fi spus soției sale că este nervos pe ea din cauza modului în care se comportă.

Citeste si: Brad Pitt are o listă de actori cu care nu vrea să joace pe platourile de filmare

În momentul în care l-a întrebat ce nu este în regulă, actorul ar fi răbufnit la adresa unuia dintre copii: „Copilul ăsta arată ca un puști columbian și într-o zi va omorî pe cineva, vei fi fericită atunci?”, i-ar fi zis actorul. Brad Pitt ar fi criticat-o de multe ori pe soția lui pentru modul în care a decis să aibă grijă de copii.

Pentru a ține cearta cât mai departe de ochii copiilor, cei doi actori s-au dus să în spatele avionului pentru a purta o discuție. Acolo ar fi fost momentul în care Brad Pitt a început să fie agresiv față de soția lui. Când s-au întors lângă copii, unul dintre ei a întrebat dacă sunt ok, iar actorul ar fi răspuns: „Nu, mami nu este ok. Ne distruge familia și este complet nebună”.

Citeste si: Brad Pitt, declarații emoționante despre fiica sa, Shiloh: „Mi-au dat lacrimile când am văzut-o”! Actorul vorbește foarte rar de copiii lui

Unul dintre copii nu ar fi acceptat această aluzie la adresa mamei lui, motiv pentru care a reacționat imediat: „Nu e ea, ești tu, nesimțitule”. După ce a auzit aceste cuvinte, Brad Pitt s-a dus spre el să-l lovească, dar Angelina Jolie a intervenit și l-a luat pe soțul de gât, pentru a îl opri. Potrivit dosarului FBI, acela ar fi fost momentul în care actorul a împins-o pe actriță în scaunele avionului, motiv pentru care ea s-a lovit la spate, coate și mâini.

Angelina Jolie  susține că soțul ei se afla sub influența băuturilor alcoolice în timpul zborului, ar fi avut un comportament agresiv și țipa la fiecare 30 de minute.

brad pitt
Brad Pitt nu a fost acuzat în urma investigațiilor [Sursa foto: Instagram]

Ce au decis autoritățile

Actorul nu a fost găsit vinovat și nu a fost acuzată, în urma investigației făcute de FBI și de Protecția Copilului din Los Angeles. Cearta dintre cei doi foști soți a provocat daune în valoare de 25.000 de dolari avionului privat în care se aflau la momentul scandalului.