Stiri mondene

Brad Pitt iubește din nou! Actorul se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie: „E într-o relație”

Brad Pitt iubește din nou
Brad Pitt iubește din nou
Brad Pitt trăiește o nouă poveste de iubire. Actorul se iubește cu un fotomodel polonez.

După divorțul și neînțelegerile cu Angelina Jolie, Brad Pitt este gata să-și trăiască viața și să mai dea iubirii o șansă. Starul ajuns la 58 de ani se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de fosta soție. Însă nu este vorba de o relație serioasă deocamdată, ci una în care protagonistul din ”Bullet Train” e dispus să construiască și să facă pași mici.

Brad Pitt iubește din nou
Brad Pitt iubește din nou

„E într-o relație, dar nu e ceva serios”, a punctat sursa în legătură cu Brad Pitt.

Citeste si: Apariția lui Brad Pitt pe covorul roșu de la lansarea Bullet Train: „Grecii purtau fuste tot timpul atunci”

Actorul s-a reorientat către o femeie originară din Polonia. Este vorba despre o tânără de 29 de ani pe nume Nicole Poturalski. Tânăra este destul de cunoscută în țara sa, activând ca fotomodel. Are parte și de un public numeros, fiind urmărită de peste 200.000 de persoane pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nico (@nico.potur)

Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie

Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a fost unul foarte mediatizat. Cei doi actori au ales să se despartă în anul 2016, însă divorțul a fost pronunțat oficial abia trei ani mai târziu. În cadrul unui interviu oferit recent pentru  publicația GQ, vedeta de peste ocean a vorbit deschis dspre cele mai grele momente prin care a trecut și despre felul în care i s-a schimbat viața după despărțirea de Angelina Jolie.

Brad Pitt iubește din nou
Brad Pitt și Angelina Jolie

Citeste si: Brad Pitt, adevărul despre cariera sa! Starul american nu se gândește să se retragă din actorie: „Nu asta am vrut să spun. Nu are de-a face cu pensionarea”

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă. Întotdeauna m-am simțit singur. Singur în copilărie, singur acum, aici. De-abia recent am început să mă bucur de prietenii mei și de familia mea. Atunci când poți să suporți în mod simultan și durere și bucurie, înseamnă că te-ai maturizat, că ai crescut”,   a spus Brad Pitt.

Citește continuarea aici!