Stiri mondene

Brad Pitt, adevărul despre cariera sa! Starul american nu se gândește să se retragă din actorie: „Nu asta am vrut să spun. Nu are de-a face cu pensionarea”

Brad Pitt nu se retrage din actorie
Brad Pitt nu se retarge din actorie
Brad Pitt a dezvăluit că nu se gândește să se retragă din actorie.

Într-un interviu acordat revistei GQ la sfârşitul lunii iunie, Brad Pitt a mărturisit că trăieşte "ultimul semetru" al carierei sale. Afirmaţiile starului american i-au făcut pe cititori să creadă că actorul s-ar putea retrage din activitate, însă vedeta de peste ocean garantează că este doar o neînțelegere.

„Nu asta am vrut să spun.  Ceea ce am vrut să spun a fost că mă aflu deja în faţa ultimei etape, a ultimului sezon, iar întrebarea care se pune acum este: cum vreau să-mi petrec acest timp? În orice caz, nu are nimic de-a face cu pensionarea”, a spus Brad Pitt.

Brad Pitt nu se retrage din actorie
Brad Pitt nu se retrage din actorie

Cu alte cuvinte, actorul în vârstă de 58 de ani ar vrea să se concentreze pe altele de acum înainte și nu intenționează să-și reverse toată energia în carieră. Retragerea nu e este în planurile actorului, pentru că starul tocmai a început turneul de promovare pentru producția „Bullet Train”. De asemenea, Brad Pitt are mai multe proiecte în desfășurare.

Luni seara actorul a prezentat "Bullet Train", ce va fi lansat în SUA pe 5 august, unde joacă din plin cartea cool californiană, arătându-se încântat că a participat la film. Umorul negru şi gagurile punctează această comedie poliţistă care are loc într-un tren între Tokyo şi Kyoto, în care şapte criminali încearcă să se lichideze.

Brad Pitt nu se retrage din actorie
Brad Pitt nu se retrage din actorie

"Îmi place să fac tot felul de filme", spune actorul care a lucrat cu regizori la fel de eclectici precum Quentin Tarantino, Terrence Malick, David Fincher, Guy Ritchie şi fraţii Coen.

Citeste si: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie: „Mereu m-am simțit singur”

Brad Pitt și-a început cariera de actor la 22 de ani, după ce a plecat de la Universitatea din Missouri, chiar înainte să-și primească diploma în Jurnalism. Starul american plănuise să urmeze o carieră ca director artistic, dar a ajuns să obțină roluri importante în peliculele  „Another World” și „Growing Pains”, după ce a făcut cursuri de actorie. Au urmat apoi „Thelma & Louise”, „Moneyball” și „Mr. & Mrs. Smith”, printre altele.

Brad Pitt nu se retrage din actorie
Brad Pitt nu se retrage din actorie

Brad Pitt a anunțat că suferă de boala orbirii faciale

Brad Pitt a anunțat în cadrul unui interviu că suferă de o formă rară de "orbire facială". Deşi nu a fost diagnosticat oficial, actorul spune că este de părere că suferă de ”orbire facială” și că îi este rușine că nu poate recunoaște fețele oamenilor. 

Citeste si: Un nou proces la Hollywood! Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că a vândut acțiunile unei proprietăți comune

"Nimeni nu mă crede! Vreau să întâlnesc o altă persoană (n.r. care suferă de aceeaşi boală)", a declarat Brad Pitt.

Citește continuarea aici!