Stiri mondene

Brad Pitt iubește din nou?! Actorul a fost surprins cu cântăreața suedeză Lykke Li: „Și-au ținut relația secretă atât de ușor pentru că sunt vecini”

Brad Pitt iubește din nou?! Actorul a fost surprins cu cântăreața suedeză Lykke L
Brad Pitt iubește din nou?! Actorul a fost surprins cu cântăreața suedeză Lykke L [Sursa foto: Facebook]
Brad Pitt, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, se pare că iubește din nou. Fostul soț al Angelinei Jolie a fost surprins cu artista Lykke Li.

Brad Pitt are o nouă iubită, cu 23 de ani mai tânără, cu care se iubește în secret de câteva luni. Este vorba despre cântăreața de origine suedeză Lykke Li, care a devenit celebră după ce a lansat piesa „I Follow Rivers”, în 2011. Artista în vârstă de 35 de ani locuiește la doar câteva minute de casa din Los Feliz a actorului, un cartier exclusivist din Los Angeles, conform The Sun.

Citeste si: Angelina Jolie, dezvăluiri inedite despre viața ei sentimentală: „Sunt singură de mult timp”

„Brad și Lykke au putut să își țină relația secretă atât de ușor pentru că sunt vecini”, a declarat o sursă pentru The Sun.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lykke Li (@lykkeli)

Brad Pitt încă se judecă cu Angelina Jolie pentru custodia copiilor

Nici Brad Pitt, dar nici Lykke Li nu au confirmat sau infirmat zvonurile apărute în spațiul public despre posibila lor relație. După despărțirea de Angelina Jolie, starul de la Hollywood nu a acordat prioritate întâlnirilor. Relația lor a fost cu suișuri și coborâșuri, fiind și motivul pentru care actorul nu s-a afișat cu nimeni în ultimii ani. În prezent, Brad Pitt încă se judecă cu Angelina Jolie pentru custodia celor 5 copii minori pe care îi au împreună.

Brad Pitt iubește din nou?! Actorul a fost surprins cu cântăreața suedeză Lykke L
Brad Pitt și Angelina Jolie[Sursa foto: Facebook]

Fosta lui parteneră l-a acuzat Brad Pitt că s-a folosit de celebritatea sa pentru a obține un tratament preferențial în procesul de custodie. Avocații actorului  au depus în luna septembrie a anului trecut o cerere ce avea ca scop revocarea unei decizii luate de către judecător.

Citeste si: Bat clopote de nuntă în lumea showbiz-ului internațional! Macaulay Culkin, protagonistul filmului „Singur acasă”, și Brenda Song s-au logodit

„Acest tip de manevră, un efort de ultimă oră a unei persoane celebre implicate în proces și care caută un tratament special, nu este în concordanță cu resursele limitate ale Curții. Nu este nimic de văzut sau de revizuit. Nu există nicio problemă care să îndeplinească standardele riguroase ale Curții sau care să fie demnă de revizuire”, se arată în documentele obținute de Page Six.