Stiri mondene

Bogdan Urucu, primele declarații după ce a părăsit competiția „Survivor România 2021”

Bogdan Urucu, primele declarații după ce a părăsit competiția „Survivor România 2021”
Bogdan Urucu o oferit primele declarații după eliminare. Ce mesaj le-a transmis războinicul susținătorilor săi?!

Duminică seara, Bogdan Urucu a părăsit competiția „Survivor România 2021”. În consiliul de eliminare, războinicul a fost concurentul care a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Deși drumul său în Republica Dominicană a ajuns la final destul de repede, Bogdan Urucu susține că această experiență pe care a trăit-o la Survivor îl va ajuta pe viitor. Fostul concurent de la Survivor a oferit primele declarații după eliminarea sa din competiție.

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren. În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat.  Într-adevăr îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut.

Bogdan Urucu, primele declarații după ce a părăsit competiția „Survivor România 2021”

Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc.  Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici”,   a spus Bogdan Urucu.

Războinicul Bogdan Urucu, mesaj pentru susținători

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Bogdan Urucu a ținut să le mulțumească fanilor pentru toată susținerea. Războinicul a recunoscut că nu se aștepta să primească atât de multe mesaje de încurajare.

Bogdan Urucu, primele declarații după ce a părăsit competiția „Survivor România 2021”

„Câte mesaje...vă mulțumesc frumos pentru toată susținerea și sper că am reușit să răspund la multe dinre ele, iar la cei care nu am reușit să răspund la mesaje, cu siguranță am s-o fac zilele următoare. Vă mulțumesc și vă pup”,  a spus fostul concurent de la Survivor România 2021.