Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!
Un consiliu plin de emoție a avut loc aseară la Survivor România. Cine a părăsit competiție fenomen de la Kanal D?

Consilu de eliminare cu surprize aseară la Survivor România. Nominalizați spre eliminare au fost Ștefan și Sebi din echipa Faimoșilor, iar din echipa Războinicilor a fost nominalizat spre eliminare Bogdan. Așa cum bine știm cu toții, regulile jocului sunt ca înainte de eliminare să aflăm cine este favoritul săptămână. Iar la acest capitol faimoșii au avut parte de o supriză colosală. Ștefan a fost pe primul loc în preferințele publicului, fapt care i-a stârnit amuzamentul lui Zanni, dar și uimirea celorlalți concurenți. Pe locul doi în preferințele publicului a fost Zanni. La Războinici, pe de altă parte, Albert a ieșit favorit pentru a zecea săptămână consecutiv. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!

Pentru că Ștefan a ieșit favorit s-a salvat de la eliminare și a făcut o altă nominalizare. Faimosul a explicat că singurul pe care îl poate vota este Cosmin, fără a avea vreun motiv. Zanni, pe de altă parte, a ales să-l nominalizeze pe Cucu. La Războinici, Albert a ales să o nominalizeze pe Adelina. 

Cine a părăsit competiția Survivor România?! 

Dintre cei cinci nominalizați spre eliminare, și anume, Sebi, Cosmin, Cucu, Adelina și Bogdan, unul singur avut cele mai puține voturi și a fost nevoit să părăsească competiția. Iar acest cocurent a fost Bogdan de la Războinici. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren. În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat. Într-adevăr îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici”, a spus Bogdan în momentul în care a aflat că el este concurentul care va pleca acasă.