Stiri mondene

Bogdan Medvedi este „Invitatul de 12” de duminica aceasta

Bogdan Medvedi și Cosmin Cernat
Bogdan Medvedi se debracă de secrete în emisiunea lui Cosmin Cernat și scoate la iveală o serie de experiențe pe care le-a trăit.

Bogdan Medvedi a ajuns din nou în atenția publicului larg pentru colaborarea cu Nicole Cherry pentru piesa „Atât de aproape”. Puțină lume știe că Bogdan este un artist complet care își scrie singur piesele, iar cea cântată alături de Nicole Cherry este doar una dintre creațiile sale. Bogdan Medvedi mai are multe piese în sertar pe care promite să le lanseze cât de curând. 

Bogdan Medvedi, fost component al trupei Maxim, vine la „Invitatul de 12”

Cel mai mare succes l-a resimțit în vremea în care făcea parte din trupa „Maxim”, iar melodia „Sărutări criminale” făcea furori la concerte. După ce și-au văzut fiecare de drum, Bogdan Medvedi a făcut muzică în continuare, doar că a preferat să se ocupe el de la A la Z. 

Bogdan Medvedi și Cosmin Cernat

„A fost nevoie să învăț foarte multe lucruri. Eu în `Maxim` nu făceam foarte multe lucruri în studio. Noi lucram cu Adi Sînă, el se ocupa de proiect în cea mai mare parte, el scria piesele, el scria versurile, noi doar veneam în studio, trăgeam un demo. În cazul în care mai aveam noi o idee în plus mai interveneam, dar cam atât. În rest, noi ne ocupam strict de partea de artist, cântam la concerte, făceam tot ce presupune treaba asta”, a declarat Bogdan Medvedi despre perioada în care a fost membru al trupei Maxim, în cadrul matinalului „Scularea!”

Bogdan Medvedi

Despre parcursul său în cariera muzicală, dar și despre plecarea sa din Maxim, vom afla mai multe duminică, la „Invitatul de 12”.