Stiri mondene

Blue Ivy, fiica lui Beyonce, face show pe Instagram. Cum a fost filmată

 Blue Ivy, fiica lui Beyonce, show pe Instagram
Milioane de fani o urmăresc pe Beyonce pe rețelele de socializare, dar se pare că nici fetița ei cea mai mare nu se lasă mai prejos.

Blue Ivy, în vârstă de nouă ani, a făcut show pe Instgram! Bunica ei, Tina Lawson a postat un videoclip cu fetița de nouă ani care dansa într-un mare stil.

Tina Lawson spune că Blue Ivy îi amintește de Solange, sora cântăreţei.

Blue Ivy, fiica lui Beyonce, show pe Instagram

Blue Ivy, fiica lui Beyonce, nominalizată la Premiile Grammy la vârsta de 8 ani

Dansul nu este singurul talent al micuței Beyonce. Blue Ivy a preluat de la mama ei și de la tatăl ei talentul muzical și la vârsta de doar șapte ani a ajuns în topul Billboard 100 cu o piesa cantata in duet cu celebra ei mama. Mai mult decât atât, Blue Ivy a fost nominalizată la Premiile Grammy care ar fi trebuit să se desfășoare pe 31ianuarie 2021. 

Blue Ivy, fiica lui Beyonce, show pe Instagram

Beyonce a fost listată la categoria „Best music video” pentru piesa „Brown Skin Girl”. Inițial, aceasta a lipsit de pe lista de nominalizări. Ulterior, site-ul a fost actualizat și Blue Ivy, în vârstă de 8 ani, figurează ca nominalizată a premiilor Grammy 2021. Actualizarea informațiilor nu a inclus numai numele fiicei lui Beyonce, ci și pe cel al artistului nigerian Wizkid, care apare în video.

Anul care tocmai a trecut, Blue Ivy a câștigat primul ei premiu BET pentru piesa Brown Skin Girl, care apare și pe albumul lui Beyoncé, The Lion King: The Gift. În cadrul acestei piese, Blue Ivy cântă mai multe versuri alături de mama ei și artiștii Saint John și WizKid. La începutul lunii iunie, Beyoncé și fiica sa au aflat că sunt nominalizate pentru premiul BET. Alți nominalizați au mai fost Alicia Keys, Ciara, Lupita Nyong’o, Ester Dean, City Girls, LaLa, Layton Greene, Lizzo, Missy Elliot, Rapsody și PJ Morton.

Piesa Brown Skin Girl, interpretata de Blue Ivy, Beyonce, SAINt JHN si Wizkid a reusit sa intre pe locul 76 al prestigiosului clasament muzical Billboard 100.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tina Knowles (@mstinalawson)