Stiri

Bill Gates, într-o relație cu văduva lui Mark Hurd, spun sursele: "Sunt inseparabili!". Cine este noua femeie din viata miliardarului

bill gates
Bill Gates, într-o relație cu Paula Hurd, văduva lui Mark Hurd [Sursa foto: Captură Video, Twitter ]
Cine este noua femeie din viața miliardarului Bill Gates? Sunt împreună de mai bine de un an.

Bill Gates are o nouă iubită, la doi ani după divorțul de Melinda Gates. Miliardarul în vârstă de 67 de ani a fost surprins în compania Paulei Hurd, în vârstă de 60 de ani. Noua iubită a lui Bill Gates este văduva lui Mark Hurd, fost CEO Oracle, potrivit Page Six. 

El a murit în luna octombrie 2019. Paula și Mark Hurd au fost împreună mai bine de 30 de ani și au condus una dintre companiile de succes din industria calculatoarelor din SUA.

Citește și: De ce Bill Gates nu mănâncă niciodată micul-dejun. Miliardarul face dezvăluiri inedite într-un documentar Netflix

Bill Gates și Paula Hurd ar fi cât se poate de serioși, iar cei doi ar forma un cuplu de mai bine de un an de zile. Ei sunt surprinși tot mai des împreună la evenimente, în ipostaze tot mai apropiate.

bill gates
Bill Gates este într-o nouă relație, la doi ani după divorț [Sursa foto: Captură Video ]

Bill Gates și noua lui iubită sunt de nedespărțit, spun sursele

Bill Gates și Paula Hurd au părut apropiați la finala Australian Open de la finalul anului trecut, atunci când s-a spus că miliardarul și-a refăcut viața, la doi ani de la divorțul de soția sa, Melinda. Potrivit unui apropiat al cuplului, cei doi sunt de nedespărțit și sunt împreună de mai bine de un an.

Miliardarul ar fi descris-o mereu pe noua lui iubită drept o „femeie misterioasă”, însă apropiații din cercul lui de prieteni au știut mereu de relația lor romantică. 

„Sunt de nedespărțit”, a declarat un prieten al cuplului, pentru The Daily Mail.

„Au fost împreună de peste un an și ea a fost descrisă întotdeauna ca o „femeie misterioasă”, dar nu este un mister pentru cercul lor interior faptul că sunt într-o relație romantică”, a adăugat sursa citată mai sus.

Bill Gates a fost căsătorit cu fosta lui soție, Melinda Gates, timp de 27 de ani. Cei doi și-au finalizat divorțul în august 2021, iar împreună au trei copii: Jennifer (26), Rory (23) și Phoebe (20).