Stiri

Bianca Tirisin, apariție de senzație! Ce ținute a purtat reprezentanta României la Miss Univers 2021

Bianca Tirisin, apariție de senzație! Ce ținute a purtat reprezentanta României la Miss Univers 2021
Bianca Lorena Tirsin [Sursa foto: Instagram]
Printre tinerele din competiția „Miss Univers 2021” s-a aflat și Bianca Tirisin, reprezentanta României. Uite ce ținute a purtat!

A 69-a competiție „Miss Univers” a avut loc pe 16 mai, la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida. Evenimentul a fost găzduit de actorul Mario Lopez și Olivia Culp, câștigătoarea Miss Univers din 2012. Dechiderea programului a fost deschis  de o interpretare a rapperului Pitbull. Concursul „Miss Univers” a fost difuzat în peste 160 de teritorii și țări din întreaga lume.  

Pentru România a concurat Bianca Lorena Tirsin, o tânără de 21 de ani, studentă la administrarea afacerilor, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Bianca Tirsin are deja multe premii în palmares. Aceasta a câştigat până acum 13 concursuri de frumuseţe.
Bianca Lorena Tirsin[Sursa foto: Instagram]

Până în prezent, reprezentanta României a reușit să călătorească în aproape 40 de țări și a experimentat diferite culturi și tradiții. Datorită acestor experiențe, ea a învățat să fie independentă și deschisă la minte. Deși nu a s-a calificat printre finalistele concursului de frumusețe,  Bianca Tirisin a reușit să-i impresioneze pe cei din jur cu ținutele sale. După încheierea concursului „Miss Univers” reprezentanta României a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj copleșitor.

„Cea mai frumoasă călătorie a ajuns la final. Îmi vom aminti mereu de aceste săptămâni din viața mea. Nu mi-am imaginat niciodată că voi putea să evoluez atât de mult, într-o perioadă atât de scurtă de timp – și totuși, am învățat o mulțime de lucruri despre lumea în care trăim, dar și despre mine însămi.  Vreau să o felicit pe Andrea Meza, noua noastră Regină a Universului – ai fost minunată, și meriți această coroană. Țara ta e mândră acum!  Sper că și țara mea este mândră, de asemenea. Vreau să dedic această reușită familiei mele, dar și României. Vă iubesc mai mult decât vă puteți imagina , a transmis Bianca Tirsin.

Bianca Lorena Tirsin[Sursa foto: Instagram]

Andrea Meza, câștigătoarea Miss Univers 2021

Reprezentanta Mexicului, Andrea Meza, a fost încoronată „Miss Univers 2021”. Andrea Meza a ajuns în finală cu fetele din Brazilia și Peru. Tânăra în vârstă de 26 de ani a impresionat juriul, iar discursul ei a fost despre standardele de frumusețe.

Andrea Meza, câștigătoarea Miss Univers 2021
Andrea Amza, câștigătoarea Miss Univers 2021[Sursa foto: Instagram]

„Trăim într-o societate care este din ce în ce mai avansată și, pe măsură ce am evoluat ca societate, am avansat cu stereotipuri. În zilele noastre, frumusețea nu este doar modul în care arătăm. Pentru mine, frumusețea radiază nu numai în spiritele noastre, ci în inimile noastre și în modul în care ne comportăm. Nu permiteți niciodată cuiva să vă spună că nu aveți valoare”, a declarat Andrea Meza.