Stiri

Moment viral pe internet! Concurentele „Miss Sri Lanka” s-au încăierat pentru coroană

 Concurentele „Mrs Sri Lanka” s-au încăierat pentru coroană
Concurentele „Mrs Sri Lanka” s-au încăierat pentru coroană [Sursa foto: Facebook]
O eroare a făcut ca una dintre potențialele câștigătoare a titulului de Miss Sri Lanka să ajunsă la spital. Concurentele s-au luat la bătaie pentru coroană.

Ceea ce trebuia să fie un concurs de frumusețe grandios, s-a transformat în ring de box în Sri Lanka. Un filmuleț viral din timpul ceremoniei de premiere de la un concurs de frumusețe din circulă pe internet. Se pare că în timpul concursului s-a făcut o greșeală și s-a spus despre Pushpika De Silva, concurenta desemnată regina frumuseții, că ar fi divorțată.

Concurentele „Miss Sri Lanka” s-au încăierat pentru coroană
Concurentele „Miss Sri Lanka” s-au încăierat pentru coroană[Sursa foto: Facebook]

Conform regulamentului stabilit de organizatorii competiției, nicio femeie divorțată nu poate să câștiga marele premiu.

Așa se face că Caroline Jurie, câștigătoarea competiției din 2019 și cea desemnată să o premieze pe marea câștigătoare, i-a anulat premiul și s-a dus către o altă concurentă să-i pună coronița pe cap lăsând-o pe cealaltă cu ochii în lacrimi. Norocul ei a fost că situația s-a lămurit rapid și organizatorii concursului au clarificat faptul că De Silva nu este divorțată așa cum s-a speculat, ci doar despărțită de iubit. 

Regina Frumuseții s-a ales cu răni grave după ce i-a fost smulsă coroana

Într-o postare din mediul online, Regina Frumuseții din Sri Lanka a spus că îi va da în judecată pe organizatorii concursului, mai ales că și-a luat și bătaie în culise. Fata care ieșise pe locul doi și care primise coroana de la Caroline Jurie a luptat la propriu pentru titlul de miss. De Silva a spus că a fost nevoită să mergă la spital pentru îngrijiri după ce i-a fost smulsă coroana de pe cap.

„Sunt încă o femeie nedivorţată. O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!",  a scris Pushpika De Silva pe rețeaua socială.