Stiri

La ce oră începe prima semifinală Eurovision 2021, cea în care va participa și România, cu Roxen

La ce oră începe prima semifinală Eurovision 2021, cea în care va participa și România, cu Roxen
Roxen [Sursa foto: Facebook]
Reprezentanta României, Roxen va cânta în prima semifinală, în cadrul concursului Eurovision 2021.

 Experienţa Eurovision nu a început tocmai bine pentru Roxen. Delegaţia României a fost împiedicată de organizatori să participe la ceremonia de deschidere a concursului, din cauza protocolului anti-covid. Reprezentanta ţării noastre nu a defilat pe Turquoise Carpet, pentru că în hotelul în care este cazată delegaţia noastră au fost depistate câteva cazuri de Covid-19.

De la ce oră o putem vedea pe Roxen, reprezentanta României la Eurovision, în semifinală

 Aceste cazuri au fost confirmate în echipele Islandei şi Poloniei, dar protocolul evenimentului prevede ca în cazul în care o persoană dintr-o delegaţie este confirmată pozitiv la Covid-19, toţi participanţii la concurs cazaţi în acelaşi hotel vor rămâne în izolare, până când li se va face testul PCR, iar rezultatul va fi negativ. Din această cauză, membrii delegaţiilor României şi Maltei nu au putut participa la ceremonia de deschidere. 

 În afara celor patru delegaţii care nu au putut fi prezente, ceremonia de deschidere a decurs aşa cum se aşteptau fanii concursului. Artiştii au strălucit în lumina reflectoarelor, şi-au etalat ţinutele, au imortalizat momentele şi le-au postat pe reţelele de socializare şi au stat de vorbă cu jurnaliştii prezenţi la eveniment. 

  Reprezentanta României la Eurovision a fost repartizată în prima semifinală, care va avea loc marţi, începând cu ora 22:00. Să sperăm că Roxen nu va mai avea ghinion şi în concurs, după ce a ratat ceremonia de deschidere. Va intra pe scenă de pe poziţia 13, un număr care până acum nu a fost de bun augur, dar care îi va purta noroc pentru accederea în marea finală. Cea de-a doua semifinală va avea loc joi, în timp ce finala concursului de la Rotterdam se va desfăşura sâmbătă. 

La ce oră începe prima semifinală Eurovision 2021, cea în care va participa și România, cu Roxen

  Roxen s-a apucat la o vârstă fragedă de muzică, iar piesa ei de debut, "Ce-ţi cântă dragostea", a adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Artista a lansat cinci piese pentru selecţia Eurovision, iar "Alcohol You", a fost desemnată câştigătoare. Din cauza pandemiei de Covid-19, ediţia de anul trecut a fost amânată, iar Roxen a rămas reprezentanta României, cu piesa "Amnesia".