Stiri mondene

Beyonce, pregătită pentru primul turneu mondial din ultimii șapte ani - „Renaissance”. În ce țări urmează să concerteze

Beyonce, pregătită pentru primul turneu mondial din ultimii șapte ani
Beyoncé anunţă turneul mondial [Sursa foto: Facebook]
Veşti bune pentru fanii lui Beyonce. Vedeta pop și-a anunțat un nou turneu mondial în acest an pentru a-şi promova cel mai recent album de studio, "Renaissance”.

Beyoncé anunţă turneul mondial „Renaissance”. Vestea vine după ce artista a susținut primul ei concert din ultimii patru ani în Dubai și înaintea premiilor Grammy, unde ar putea deveni cea mai premiată artistă din istorie. Vedeta pop a publicat apoi pe site-ul ei oficial datele şi oraşele în care va susţine concerte în cadrul acestui show spectaculos.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Beyonce susţine concerte în 12 ţări

Până acum au fost anunţate doar date europene şi nord-americane, ceea ce sugerează că ar trebui să urmeze şi alte concerte, pe alte continente.

Programul actual al turneului începe la Stockholm pe 10 mai, continuă pe 26 mai pe Stade de France, în Paris, apoi pe 6 iunie pe Stade Groupama din Lyon, pe 11 iunie la Marsilia, la Orange Vélodrome și cu Varşovia pe 27 iunie. Ultima dată anunţată până în prezent va fi 27 septembrie, la New Orleans. Turneul va include concerte în Marea Britanie, la Cardiff, Edinburgh şi Londra, urmate de alte show-uri în Europa şi America de Nord.

Beyonce, pregătită pentru primul turneu mondial din ultimii șapte ani
Beyoncé anunţă turneul mondial[Sursa foto: Facebook]

Beyonce a susţinut primul ei concert complet după o pauză de peste patru ani în data de 21 ianuarie, la noul hotel de lux Atlantis din Dubai. Artista a spus că "Renaissance" este un proiect în trei părţi, aşadar este posibil ca următoarele părţi să fie un nou album, un proiect video cu durată lungă sau chiar un turneu în sine.

Citește și: Tatăl lui Beyoncé sare în apărarea ei pe fondul criticilor legate de concertul din Dubai: ”Nu ar face niciodată ceva care să rănească pe cineva”

Peste 1.500 de invitați de seamă au participat la deschiderea privată a noului hotel de lux din Dubai, Atlantis The Royal. Deși acestora li s-a atrans atenția că nu au voie cu telefoane mobile, clipuri video din timpul concertului lui Beyonce au apărut pe rețelele de socializare, iar imaginile s-au viralizat rapid.