Stiri mondene

Beyonce împlineşte 41 de ani. Biografia unei artiste care a primit statutul de „Regină”

Beyonce împlineşte 41 de ani. Biografia unei artiste care a primit statutul de „Regină”
Beyonce își serbează ziua de naștere pe 4 septembrie, prilej bun pentru a ne aminti de cele mai mari performanțe ale artistei.

Beyoncé. O iubim pentru melodiile ei și pentru felul în care se mișcă- luminând scena cu energia ei molipsitoare, dar și pentru felul în care arată. Are o carieră care se întinde pe câteva decenii deja și este considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe pâmânt, cu un simț încredibil al modei. Beyonce este îndrăzneață, frumoasă, încrezătoare și are totul! De aceea este revoluționară, câștigând porecla „Regina B” pe parcurs.

 

Beyonce împlineşte 41 de ani pe 4 septembrie 2022. Recent a bifat un nou succes cu cel mai bun album lansat

Beyonce își serbează ce-a dea 41-a aniversare anul acesta, pe 4 septembrie. Artista este iubită pentru melodiile sale de mare succes, dar și pentru stilul ei vestimentar. Fie că performează pe stadioane pline de fani sau că merge la prânz cu familia ei, simțul ei al stilului este aprig. 

Deși a trecut doar puțin peste o săptămână de când Beyoncé și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, Renaissance, proiectul mult așteptat a cimentat deja și mai mult statutul „Queen Bey” în istorie, deoarece a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200.

Cu această performanță, cântăreața devine prima artistă feminină care a debutat pe toate cele șapte albume solo în locul foarte râvnit, potrivit Pitchfork. Renaissance calcă pe urmele lui „Lemonade”, „Beyoncé” și „4”, cele mai recente și a câștigat „332.000 de unități echivalente de album și a vândut 190.000 de copii fizice”.

Cine este Beyonce?!

Beyoncé Giselle Knowles-Carter este o cântăreață care s-a născut pe 4 septembrie 1981 în Houston, Texas. Beyonce Knowles a fost o cântăreață al grupului Destiny’s Child, care a fost clasificat de Billboard ca fiind cel de-al treilea grup feminin cu cel mai mare succes al tuturor timpurilor, după TLC și Supremes. În februarie 2004, datorită albumului de debut al solistei, „Dangerously in Love”, Beyoncé și-a adăugat cinci premii Grammy la cea de-a 46-a ediție a premiilor Grammy. De atunci, au fost lansate șapte albume solo, cântăreața a debutat mereu pe locul 1 în albumele Billboard 200 și a strâns 28 de premii Grammy în cariera ei și a devenit femeia cu cele mai multe premii Grammy câștigate din istorie.

În 2022 și-a lansat cel mai recent album Renaissance Act 1, deja lider în topurile mondiale. 

Viața și familia lui  Beyonce

Părinții Mathew și Tina au fost un adevărat exemplu pentru artistă, tatăl ei fiind și managerul lui Beyonce. Mama sa, Tina, a fost implicată adesea în stilul vestimentar al lui Beyonce. 

Artista este căsătorită cu Jay-Z și au împreună trei copii: Blue Ivy născută în 2008 și gemenii Rumi și Sir născuti în 2017.