Stiri mondene

Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7: „Nu am cuvinte să vă mulțumesc suficient pentru această susținere”

Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7:
Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7: [Sursa foto: Instagram]
Ruxi a oferit primele declarații după ce a câștigat competiția fenomen de la Kanal D. Ce mesaj le-a transmis câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!” fanilor?!

Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago, Raluca Dumitru și Adina Halas au fost cele cinci finaliste care s-au bătut, în Marea Finală, pentru titlul de cea mai stilată vedetă din România. Lupta strânsă s-a dat între iubita actorului George Burcea și Ruxi, drept dovadă au fost procentajele dintre cele două finaliste, fiind destul de apropiate. Pe tot parcursul edițiilor, cele două concurente au demonstrat că își merită locul în competiția fenomen de la Kanal D, însă verdictul a fost dat, chiar de către telespectatori, aceștia votând cu Ruxi, fiind numită ”cea mai stilată femeie din România”.

De asemenea, câștigătoarea sezonul 7 a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7:
Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7:[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva ore, Ruxi a făcut primele declarații după ce a câștigat concursul. Marea câștigătoare a ținut să le mulțumească tuturor pentru toată susținerea și pentru mesajele frumoase pe care le-a primit de-a lungul timpului.

Citeste si: Ruxi, dezvăluiri emoționante despre visul ei! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a izbucnit în lacrimi: „N-a crezut nimeni în talentul meu”

Vreau să vă mulțumesc tuturor, de la oamenii pe care îi cunosc și mi-au fost alături, de la oamenii pe care nu-i cunosc și mi-au fost alături, de la oamenii de pe internet care m-au privit, m-au suținut și mi-au fost alături. Nu am cuvinte să vă mulțumesc suficient pentru această susținere. Simt că am fost ca și o echipă, am lucrat ca o echipă, eu mi-am făcut partea mea și voi partea voastră, iar acest lucru a arătat că ne-am întâlnit la mijloc. Acesta este un exemplu de cum putem să reușim: muncă, determinare și să crezi în tine. V-am spus asta știu că mă repet, dar credeți în voi și munciți”, a spus Ruxi, pe Instastory.

Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7:
Ruxi, primele declarații după ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7:[Sursa foto: Instagram]

Ruxi, pe locul 1 cu un procent de 53,8%

După ce Ilinca Vandici a anunțat marea câștigătoarea a sezonul 7, Ruxi a oferit câteva declarații, în direct, fiind extrem de emoționată.

Citeste si: Ruxi răbufnește în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Bella Santiago: „Să nu mai fii așa supărată”

Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi.