Stiri mondene

Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei! Cum se înțeleg cei doi: „Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei”

Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei
Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei [Sursa foto: Instagram]
Bella Santiago a făcut dezvăluiri despre fiica sa. Cum se înțelege Kescielle cu soțul concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”?!

Bella Santiago se află printre concurentele care au acceptat provocarea Kanal D de a participa la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, cea mai tare competiție de modă din România. Pe tot parcursul edițiilor, artista show-ului de la Kanal D a știut să se facă remarcată și să-i cucerească pe jurați, lucru demonstrat și de notele pe care le-a primit până în acest moment. 

Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei
Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu oferit pentu viva.ro, artista a vorbit despre relația pe care fiica sa o are cu partenerul ei de viață.

Conform spuselor sale, soțul concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se înțelege foarte bine cu fiica vitregă. Bella Santiago recunoaște că uneori este geloasă pe copila în vârstă de 10 ani și soțul ei.

Citeste si: Bella Santiago de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut cu cine s-ar vedea în Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „E o fată foarte deșteaptă”

O iubește foarte mult pe fata mea, mă simt așa „geloasă” uneori, când văd că ea este mult mai lipicioasă cu el decât cu mine.

Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei… Când s-au întâlnit prima dată, poate nu mă credeți, dar când am aterizat pe aeroportul din Filipine, fata mea a sărit direct în brațele soțului meu”
, a spus Bella Santiago.

Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei! Cum se înțeleg cei doi: „Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei”
Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei! Cum se înțeleg cei doi: „Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei”[Sursa foto: Facebook]

Bella Santiago, adevărul despre tatăl biologic al fiicei sale

În continuare, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre tatăl biologic al fetiței sale. Pe vremea când Bella Santiago avea doar 20 de ani, vedeta s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat care lucra în armată.

Din iubirea celor doi s-a născut Kescielle. Cântăreața spera să o crească împreună, dar după ce bărbatul a plecat din nou la război, nu a mai dat niciun semn de viață. 

Citeste si: Bella Santiago îi face să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Tibi Clenci: „Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat”

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani.

El venea două zile pe lună acasă, așa am avut o relație de un an. Am rămas însărcinată. După ce am născut, și-a cunoscut fiica și a plecat din nou la război, în Afganistan. Mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu”, a mai adăugat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.