Stiri

Bărbat căutat de poliție s-a predat pentru a nu mai sta în carantină cu familia

Bărbat căutat de poliție s-a predat pentru a nu mai sta în carantină cu familia
Un bărbat din Marea Britanie care era căutat de polițiști a preferat să se predea pentru a nu mai sta în carantină cu rudele.

Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită, dar s-a aflat faptul că omul s-a prezentat de bunăvoie la o secție de poliție din Sussex, în speranța că va avea parte de „pace și liniște” în arest, scrie The Guardian. Așa ce face că bărbatului i s-a părut mult mai atractiv să stea în închisoare decât să petreacă timp cu alături de persoanele cu care locuia.

„Liniște și pace! Bărbatul s-a predat ieri după-amiază, după ce ne-a informat că ar prefera să se întoarcă la închisoare”, a scris pe Twitter, inspectorul de poliție Darren Taylor.

Cercetătorii spun că pandemia a afectat relațiile dintre oameni 

Efectele pandemiei încep să se resimtă din plin, din câte arată și cercetătorii. Se pare că perioada de carantină a afectat relațiile de familie și cele de cuplu. Cercetările de la Universitatea din Oxford au constatat că nivelul de stres, depresie și anxietate în rândul părinților și tutorilor legali au crescut odată cu presiunea carantinei. Cuplurile au simțit, de asemenea, aceeași tensiune. În aprilie anul trecut, aproape un sfert din cupluri (23%) au spus că relația lor a început să aibă de suferit, iar cifrele publicate în iulie arată că lockdown-ul a făcut ca 8% dintre oameni să-și dea seama că trebuie să se despartă de parteneri.