Stiri

VIDEO. Ce încape într-o pereche de chiloți? Student de la drept, filmat în timp ce își îndesa piese de calculator în chiloți

VIDEO. Ce încape într-o pereche de chiloți? Student de la drept, filmat în timp ce își îndesa piese de calculator în chiloți
Un tânăr student la Drept din Iași a fost prins în timp ce fura componente de calculator. Tânărul a fost filmat în timp ce îndesa bunurile în chiloţi.

O înregistrare dintr-un magazin de electronice din Iași arată cum un tânăr îşi îndeasă în chiloţi componente de calculator. Pe imaginile suprinse de camerele de luat vederi se vede cum un bărbat cu un fes în cap şi mască de protecţie la gură, în timp ce se plimbă printre rafturile cu componente de calculatoare, înşfacă un produs şi îl îndeasă adânc în pantaloni, în zona inghinală. După acest gest, hoţul se preface că este interesat de alte produse.

Reprezentanții magazinului au făcut plângere la poliție și au transmis și imaginile. În plus, mai mulți anagajați ale mai multor magazine din județ au văzut filmarea cu tânărul și l-au recunscut ca fiind același tânăr care a mai furat în trecut și din magazinele lor, informează Ziarul de Iași.

Despre hoțul din Iași care și-a îndesat componente de calculatoare în chiloți au vorbit și Mișu și Ștefan în emisiunea „Uzina de Dume” de vineri.

Iată care este părere lor despre fapta tânărului. 

Hoțul de componente de calculatoare a fost și dealer de heroină. Motivul incredibil pentru care e în libertate

Pe urmele tânărului s-a deschis o anchetă, ia polițiștii au descoperit că pentru tânăr nu este prima dată când încalcă legea. Ba mai mult decât atât, tânărul student la drept fiind, a fost cercetat pentru trafic de heroină. Inculpatul în cauză este fiul unei grefiere de la Judecătoria Iaşi și ar fi trebuit să fie închis după ce în 2019 a fost prins cu o cantitate uriaşă de heroină asupra lui, în timp ce o transporta de la Bucureşti către Iaşi. Însă după ce ințial a fost cercetat și arestat pentru 30 de zile, avocatul lui a făcut recurs și a fost trimis în arest la domiciliu, pe motiv că tânărul era student și ironia face ca acesta să fie student la drept.