Stiri

O vânzătoare din Suceava, amenințată de un bărbat care voia două iaurturi. A doua zi a venit și le-a plătit

O vânzătoare din Suceava, amenințată de un bărbat care voia două iaurturi
O vânzătoare din Suceava, amenințată de un bărbat care voia două iaurturi [Sursa foto: Monitorul de Suceava]
O vânzătoare din Suceava s-a speriat teribil în momentul în care un individ a intrat în magazin și a amenințat-o pentru două iarturi care costau doar nouă lei.

O vânzătoare din Suceava a trăit un adevărat șoc în momentul în care un individ a intrat în magazinul alimentar, a luat două iarturi din frigider, iar în momentul în care i-a spus să le plătească acesta a scos un pistlol și a amenințat-o. Femeia s-a speriat și l-a lăsat pe individ să plece,numai că a doua zi a revenit și nu oricum, cu banii pe care ar fi trebuit să-i plătească pentru iarturi cu o seară în urmă.

Tânărul pistolar a fost identificat imediat de polițiști și le-a dezvăluit că a ascuns pistolul într-un tomberon din apropiere, dar s-a aflat că era doar un pistol de jucărie. 

Ce s-a aflat despre tânăr după ce a venit a doua zi și a plătit cele două iaurturi

A doua zi de la incident tânărul pistolar de 30 de ani a venit și a achitat cele două iarturi, moment în care a stârnit stupefacție în mintea vânzătoarei și a șefului ei.

S-a aflat apoi că tânărul ar avea probleme psihiatrice, motiv pentru care nici nu a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv.

O vânzătoare din Suceava, amenințată de un bărbat care voia două iaurturi
O vânzătoare din Suceava, amenințată de un bărbat care voia două iaurturi[Sursa foto: Monitorul de Suceava]

„Am fost sunat joi dimineață de angajata de la magazinul de pe Jean Bart, care mi-a spus plângând că a venit cineva, a înjurat-o și a amenințat-o cu pistolul. Individul a sustras din vitrină două iaurturi pe care le-a băgat în buzunar, în valoare de 9 lei, și a plecat. Surpriza cea mai mare a fost că la 16.00, tot joi, a venit el personal cu banii, cei 9 lei. Oare nu este un pericol social, nu trebuia reținut măcar 24 de ore? Mi-a spus că a fumat o țigară și a înnebunit. I-am spus să nu mai calce vreodată în magazin”, a declarat șeful magazinului pentru Monitorul de Suceava