Stiri

Bancul zilei de marți, 30 august 2022: Un fermier merge la barul local şi se aşează pe singurul scaun liber, lângă o femeie: „Ce coincidență”

Bancul zilei de marți, 30 august 2022:  Un fermier merge la barul local şi se aşează pe singurul scaun liber, lângă o femeie
Bancul zilei de marți, 30 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
O porţie copioasă de râs este binevenită în orice moment al zilei, aşa că Radio Impuls îţi propune să te amuzi cu bancul zilei de marți.

O nouă zi, o nouă doză de amuzament! Pentru cei care sunt acum la muncă și nu numai, Radio Impuls a pregătit unul dintre cele mai amuzante bancuri, pentru a vă mai destinde și pentru a mai uita de griji. Pauza de masă vine cu o porție copioasă de râs. Uite care este propunerea noastră pentru bancul zilei de astăzi!

Bancul zilei de marți, 30 august 2022:  Un fermier merge la barul local şi se aşează pe singurul scaun liber, lângă o femeie
Bancul zilei de marți, 30 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bancul zilei de luni, 29 august 2022: Un bărbat abordează o femeie foarte frumoasă într-un hipermarket: „Nu vă supărați”

Bancul zilei de marți, 30 august 2022:

Un fermier merge la barul local şi se aşează pe singurul scaun liber, lângă o femeie. Comandă o sticlă de şampanie iar femeia de lângă el spune:

– Ce interesant, şi eu am comandat tot şampanie.

– Ce coincidenţă, spune fermierul. E o zi specială pentru mine şi am vrut să sărbătoresc.

– Şi pentru mine e o zi specială, spune femeia. Şi eu sunt aici să sărbătoresc.

– Ce coincidenţă, spune fermierul. În timp ce ciocnesc paharele, el o întreabă pe femeie:

– Tu ce sărbătoreşti?

– Soţul meu şi cu mine am tot încercat să avem copii ani de zile, iar astăzi, ginecologul mi-a spus că sunt însărcinată.

– Ce coincidenţă – spune bărbatul – eu sunt crescător de păsări şi timp de mulţi ani de zile găinile mele făceau ouă infertile iar acum toate au făcut ouă fertile.

– Oh, dar asta e minunat, spune femeia. Ce ai făcut pentru ca găinile tale să devină fertile?

– Am schimbat cocoşul – răspunde omul.

– Ce coincidenţă! răspunde femeia zâmbind.

Citeste si: Bancul zilei de vineri, 26 august 2022: Un moldovean şi un oltean erau într-o barcă şi mâncau peşte: „Ca să devin mai deștept”