Stiri

Bancul zilei de marți, 23 august 2022: Un tip manierat era obosit să fie sub papucul soției lui, așa că a mers la un psihiatru

Bancul zilei de marți, 23 august 2022: Un tip manierat era obosit să fie sub papucul soției lui, așa că a mers la un psihiatru
Bancul zilei de marți, 23 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
O porţie copioasă de râs este binevenită în orice moment al zilei, aşa că Radio Impuls îţi propune să te amuzi cu bancul zilei de marți.

Pentru a te destinde puțin am pregătit un banc bun, care cu siguranță te va amuza copios. Uite care este propunerea noastră pentru bancul zilei de astăzi! Spor la râs!

Bancul zilei de marți, 23 august 2022
Bancul zilei de marți, 23 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bancul zilei de luni, 22 august 2022: Un student se duce la cantină şi singurul loc liber este lângă un profesor: „Fiecare cu ce n-are”

Bancul zilei de marți, 23 august 2022:

U n tip manierat era obosit să fie sub papucul soției lui, așa că a mers la un psihiatru.

Psihiatrul a spus că are nevoie să-si construiască stimă de sine, și așa ca i-a dat o carte, pe care a citit-o în drum spre casă.

Omul hotărât, ajunge acasă și îi spune soției,  arătând un deget către ea,

“De acum, vreau să știi că eu sunt omul din casa asta, și cuvântul meu este cuvânt! Vreau să-mi pregătești o masa copioasă în seara asta iar când am terminat de mâncat, mă aștept la un desert somptuos după aceea.

Apoi, după cină, îmi vei pregăti baia ca sa mă pot relaxa. Și când am terminat cu baia, ghici cine mă va îmbrăca și pieptăna? “

“Cei de la pompe funebre”, a spus soția lui.

Citeste si: Bancul zilei de vineri, 19 august 2022: „Scumpo, sunt eu. Vin acasă! Nu am întârziat prea mult, nu-i așa?”