Stiri

Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară, printre artiștii care vor urca pe scena festivalului Living Rock 2022

 Living Rock 2022
Living Rock 2022
Organizatorii festivalului Living Rock 2022 au anunțat lineup-ul. Printre artiștii care concertează anul acesta se află Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară.

Living Rock, singurul festival alternativ de muzică de la mare, ce va avea loc în weekendul 19-21 august pe plaja Tuzla și-a anunțat line-up-ul final. Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară și mulți alții vor urca pe scena festivalului spre încântarea tuturor iubitorilor de mare și muzică alternativă. Spre deosebire de edițiile anterioare, când cap de afiș au fost artiștii autohtoni, festivalul aduce anul acesta în line-up drept cap de afiș o trupă din străinătate; renumita formație belgiană Balthazar revine în România, unde are deja o comunitate numeroasă de fani.

Belgienii vor concerta sub clar de lună, pe plaja Tuzla, făcând valuri, la propriu și la figurat, cu piese de pe albumele lor de succes.

„Ne-am dorit super mult sa aducem anul acesta si o trupa din afara. Era o completare fireasca a line-up-ului nostru alternativ si baietii de la Balthazar s-au aratat incantati sa-si incheie vara pe plaja de la Tuzla. In rest, vrem ca Living Rock sa-si pastreze aerul relaxat, iar publicul, care vine pentru muzica si vibe, sa-si intalneasca artistii romani preferati din underground-ul local“,  a declarat linca Ghisoiu, reprezentantul Magnetic Dream Events, organizatorul festivalului 

Citeste si: Diynamic Festival Bucharest 2022. Care este lineup-ul şi cât costă biletele

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BALTHAZAR (@balthazarband)

„Pe lângă formația BALTHAZAR, pe plaja Tuzla vor mai concerta byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Viţa de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn+ Doru, Toulouse Lautrec şi E.M.I.L”, se arată în comunicat. 

Citeste si: Concert Slipknot la Bucureşti, pe 20 iulie 2022: Cât costă biletele?

 Living Rock 2022
Living Rock 2022

Bilete pentru Living Rock 2022:

  • Abonament- 250 lei
  • Bilet camping- 20 lei
  • Bilet rulotă (cei care vor sta în rulotă trebuie să achiziționeze separat bilet de acces în camping în valoare de 20 de lei pentru fiecare persoană în parte)- 50 lei.