Lansări muzicale

AVA trage un semnal de alarmă și lansează piesa „Lanțuri Grele”

AVA trage un semnal de alarmă și lansează piesa „Lanțuri Grele”
AVA a lansat o nouă piesă prin care ne arată o nouă latură a sa. Artista a trecut plin clipe extrem de dureroase după ce s-a confruntat cu depresia

AVA a lansat piesa „Lanțuri grele”, care vorbește despre o problemă care afectează din ce în ce mai multe persoane, mai exact depresia. Artista ne dezvăluie o altă latură a sa după ce a trecut printr-o perioadă extrem de dureroasă. 

Citește și: AVA lansează „Upside Down” alături de You Beat, un single nou pentru piața internațională!

AVA a lansat p nouă piesă, intitulată „Lanțuri grele”

În videoclipul piesei, fanii AVEI vor vedea o altă imagine a artistei, dar și o atitudine nouă. Fiind un stil diferit față de ce a lansat AVA până acum, videoclipul prezintă starea de furie, combinată cu amintiri neplăcute, precum și frustrarea faptului că artista trebuie să lupte cu emoțiile negative.

Citește și: AVA – Vocea inspirațională pentru tinerii artiști

„Mi-am dorit ca acest „travaliu psihic” să fie pus în artă, într-o piesă ce se poate transforma în ceva frumos, ca atunci când îmi aduc aminte de acea stare, să o asociez cu o acțiune frumoasă. Inclusiv pe ținută, am avut lanțuri, ca să exprim depresia prin metafora „lanțuri grele”, de altfel și titlul piesei”, a mărturisit AVA.

„Am folosit această metaforă “lanturi grele”, pentru că în piesă vorbesc despre starea generală, depresia, pe care am avut-o și pe care o văd în jurul meu, zilnic, din păcate. Căutăm să îi reparăm pe ceilalți din jur și să le fim alături, când de fapt prima persoană de care trebuie să ne ocupăm, suntem noi. Am avut o perioada grea în viață, o depresie, cu care am trăit câțiva ani buni, peste care am reușit să trec, am avut multe lanțuri sufletești și zilnice. Pentru că am reușit să mă vindec, am ales să cânt despre asta, să duc acea stare, în artă, într-o piesă frumoasă, care transmite un mesaj real”, a declarat AVA.

AVA a cunoscut succesul după participarea de la „Vocea României” din anul 2014, iar de atunci a marcat numeroase colaborări cu cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, printre care amintim: Smiley, Delia, Andra, Loredana, Inna, Damian Drăghici, Cătălin Crișan, Sișu, Puya, Antonia, Alex Velea, Feli, Sore, dar și mulți alții.