Lansări muzicale

VIDEOCLIP: rares x Arkanian x Beach, Please! - INNA

VIDEOCLIP: rares x Arkanian x Beach, Please! - INNA
rares x Arkanian x Beach, Please! - INNA [Sursa foto: Global Records ]
Rareș revine cu o nouă colaborare alături de Arkanian și Beach, Please! pentru piesa ”INNA”. Dă-i play aici.

„INNA" a fost scrisa de Rares Darian Maris, Nastea Vlad-Alexandru (Arkanian) și Paul Iorga, iar de producție s-a ocupat Paul Iorga. Melodia a luat naștere în prima sesiune avută de cei doi cântăreți după lansarea piesei "Nașpa" care s-a bucurat de un real succes în mediul online, atât pe platformele digitale, cât și pe rețelele sociale. 

Citește și: VIDEOCLIP: Rareș- Greșeli diferite

Rareș și Arkanian colaborează din nou

rareș și Arkanian, cei doi artiști care au reușit anul acesta să fie prezenți la cele mai mari festivaluri muzicale din România precum „Beach, Please!”, „Neversea” sau „Untold”, revin cu o nouă colaborare pentru piesa „INNA”

„Mă bucur super mult că am intrat în studio alături de Arkanian, omul alături de care am avut poate cea mai intensă vară și alături de care am împărțit scena celor mai mari festivaluri din România. <<INNA>> e o piesă ce a luat naștere în prima noastră sesiune după lansarea piesei <<Nașpa>> și a iesit în urma unui super vibe pe care l-am avut alături de Arkanian și Paul Iorga, producătorul piesei. Sperăm să vă placă și vă dea porția de energie a zilei la fel cum ne-o dă nouă de fiecare dată când o ascultăm" , a declarat rareș.

Piesa a luat naștere în prima sesiune avută de cei doi artiști după lansarea piesei „Nașpa” care s-a bucurat de un real succes în mediul online, atât pe platformele digitale, cât și pe rețelele sociale. „INNA” e o piesă care, inevitabil, se va potrivi perfect în mașina ta, la drum lung, alături de cei mai buni prieteni. 

rares x Arkanian x Beach, Please! - INNA
rares x Arkanian x Beach, Please! - INNA[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ironic, deși eu și cu rareș avem destulă muzică împreună, <<INNA>> a fost prima sesiune pe care am făcut-o după <<Nașpa>>. Amândoi eram super hype și plini de energie după tot haosul creat de piesă și când ne-am văzut pentru sesiunea asta, alături de Paul Iorga care era la butoane pe producție, am fost super setați să facem încă o chestie nebună, să ducem la următorul nivel piesa. A ieșit din nou, super natural, dintr-un simplu back and forth de idei despre ce ar suna tare și, pratic, după ce am găsit duma piesei, restul s-a scris de la sine. De acolo nu mai e mult de zis, ni s-a părut o piesă superbă și super hitoasă din prima (se pare că n-am fost singurii haha) și, într-un final, s-a decis de comun acord să dăm drumu la ea” ne spune Arkanian.