Lansări muzicale

Alexandra Ungureanu a lansat piesa ”Din dor”

Alexandra Ungureanu - Din dor
Alexandra Ungureanu - Din dor [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Ungureanu a lansat ”Din dor”, o piesă cu un mesaj sensibil despre iubire. Uite cum sună și cum arată videoclipul.

Piesa „ Din dor” este compusă de Emanuela Alexa, Costel Dominteanu, Dan Bittman, Emilian Petroșel, Tino Furtuna, Iulian Vrabete și Romeo Dediu, iar de producție s-a ocupat Costel Dominteanu. Prin intermediul noului single, Alexandra Ungureanu ne vorbește despre o iubire puternică, amintiri ce reușesc să rămână în memoria noastră și dorul a ceva sau cineva care nu mai este. 

Citește și: Alexandra Ungureanu, detalii neștiute despre visul său din copilărie! Ce a vrut să devină, de fapt, artista?!: „ Mă gândeam că o să fiu ca ea”

Alexandra Ungureanu are piesă nouă. I-ai dat play?

În urmă cu câteva luni, celebra cântăreață a bifat prima sa colaborare cu colega sa de breaslă, Theo Rose. Alexandra Ungureanu și Theo Rose s-au cunoscut pe platoul de filmări în urmă cu doi ani, unde au concurat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Cu muzica și textul scrise de către Costi alături de Alina Manolache și Silviu Dimitriu, au lansat „Un om ca tine”, o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vară. 

Citește și: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre planurile de viitor! Ce schimbări vrea să facă artista în carieră?: „Caut o nouă direcție”

„Eu cu Theo Rose am trăit umăr lângă umăr o experiență extrem de emoționantă, unul dintre acele momente din viață pe care nu ai cum să-l uiți. Finala “Bravo, ai stil! Celebrities” a părut că împart România în două, și a învrăjbit susținătorii noștri.Noi, în schimb, am rămas cu o amintiră caldă și dragă a acelei seri, o legătură specială, și acesta este motivul pentru care eu mi-am dorit să avem și o colaborare muzicală. Dincolo de faptul că Theo este un artist super talentat și poate cel mai relevant în acest moment pe piață.Așa că ideea colaborării există de mai demult. M-am gândit să mergem către un producător serios și fresh, care se reinventează periodic și a rămas de atâția ani pe piață- @costiofficial”,   a scris  Alexandra Ungureanu  pe rețelele sociale.