Stiri mondene

Augustin Viziru, despre dependența jocurilor de noroc: „Nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale”

Augustin Viziru, dezvăluiri despre dependența jourilor de noroc
Augustin Viziru [Sursa foto: Captură YouTube]
Augustin Viziru a vorbit despre copilăria marcată de dependența jocurilor de noroc.

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul rolurilor pe care le-a interpretat în telenovelele de pe postul de televiziune „Acasă TV”.  Actorul are o poveste de viață incredibilă, despre care a făcut declarații în cadrul emisiunii online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță. Aceasta a povestit despre perioada în care obișnuia să meargă să joace în sălile de jocuri de noroc. Conform spuselor sale, actorul câștiga sume colosale încă de la o vârstă foarte fragedă.

Cea mai mică sumă pe care a câștigat-o vreodată a fost de 1.000 de dolari. 

Citeste si: Augustin Viziru, despre relația pe care o are cu fratele său mai mare, Lucian Viziru: „Avem concepții total diferite despre viață”

„La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi pe puțin. Avem 25 de prieteni, încă 25 prin oraș, nu exista să plătească cineva când ieșea cu mine prin oraș.

Banii făcuți ușor, se duc ușor, nu aveau nicio valoare. Chestiile astea sunt superficiale la bază și ne fac să ne pierdem atenția de la lucrurile importante, dar îți ia ochii: fete frumoase, mașini frumoase, viață frumoasă, lumea te respectă, lumea te apreciază, toți se uită frumos la tine.

Augustin Viziru, dezvăluiri despre dependența jourilor de noroc
Augustin Viziru[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Lucian Viziru, despre relația cu actrița Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Am simțit că e ceva”

E foarte greu să îți păstrezi calmul ăla și să rămâi pe linia de plutire, să înțelegi că nu ești tu mai sus ca nimeni. Totul a fost de anturaj, mergeam de luni până luni la club și prin 94 intram cu buletine false la cazino, îți ia ochii, opulență, îți arată cum să câștigi.  Eu căutam mereu să păcălesc cazinourile, apoi m-am mutat la poker, apoi la ruletă. Am câștigat foarte mulți bani la ruletă. Unde puneam, acolo câștigam. Era un ritm de viață. Mi-am bătut joc de bani mulți, nu sunt mândru, important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți sau măcar să-i ajuți pe alții să nu facă greșelile pe care le-ai făcut tu”, a mai adăugat Augustin Viziru.

Augustin Viziru- „ În oglindă”