Stiri mondene

Lucian Viziru, despre relația cu actrița Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Am simțit că e ceva”

Lucian Viziru, despre relația cu actrița Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă
Lucian Viziru, despre relația cu actrița Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă [Sursa foto: Captură YouTube]
Lucian Viziru a vorbit despre relația pe care a avut-o cu actrița de telenovele Gabriela Spanic.

Invitat în cadrul unui podcast, Lucian Viziru a fost întrebat despre sărutul pătimaș pe care l-a avut în urmă cu ani de zile, cu actrița Gabriela Spanic, în telenovela românească „Numai iubirea”. Se întâmpla în 2004, în producția românească, și tot la vremea respectivă s-a zvonit că ar fi trăit o idilă în viața reală.

Lucian Viziru, despre relația cu actrița Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă
Lucian Viziru, despre relația cu actrița Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă[Sursa foto: Captură YouTube]

Lucian Viziru și Gabriela Spanic, la un pas de a trăi o adevărată poveste de dragoste

Actorul a mărturisit că a păstrat o lungă perioadă de timp legătura cu Gabriela Spanic, însă nu s-a concretizat nimic deoarece actrița petrecea destul de mult timp în compania fostul ei iubit, care era manager. 

Citeste si: Lucian Viziru, dezvăluiri despre relația cu soția sa, Ema! Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi: „A fost prima mea iubită”

„Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic. Am mai vorbit la telefon. Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, în Florida, dar până la urmă m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi”, a spus Lucian Viziru.

Citeste si: Lucian Viziru, adevărul despre scenele fierbinți filmate cu Nicoleta Luciu! Ce a recunoscut, la 15 ani distanță? Dacă te uiți acum la secvență, îți dai seama imediat

Gabriela Spanic, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. În 1992, vedeta a câștigat titlul de”Miss Venezuela”, perioadă în care a cunoscut și celebritatea și i-au deschis orizontul spre calea actoriei. Reamintim că rolurile importante au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol.