Stiri mondene

Augustin Viziru, despre relația pe care o are cu fratele său mai mare, Lucian Viziru: „Avem concepții total diferite despre viață”

Augustin Viziru, despre relația pe care o are cu fratele său mai mare, Lucian Viziru
Augustin și Lucian Viziru [Sursa foto: Captură YouTube]
Augustin Viziru și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu Lucian Viziru. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi?!

Augustin Viziru este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. În urmă cu câțiva ani, actorul juca alături de fratele său, Lucian Viziru, în mai multe telenovele de succes din România. După terminarea filmărilor a serialului „Regina”, drumurilor lor s-au separat. În timp ce Augustin a decis să rămână în România și să se implice în mai multe producții TV, Lucian a început o nouă viață în Germania, alături de familia sa.

Invitat recent în emisiunea „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Augustin Viziru a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fratele său. Cei doi frați văd viața total diferit, iar din această cauză pornesc și discuțiile lor în contradictoriu. Deși apar mici divergențe între ei, actorul susține că fratele lui rămâne una dintre cele mai importante persoane din viața, fiind dispus să facă orice pentru binele lui. 

Augustin Viziru, despre relația pe care o are cu fratele său mai mare, Lucian Viziru
Augustin Viziru[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Augustin Viziru, dezvăluiri emoționante despre tatăl său: „A știut că am nevoie de el și a apărut”

„Popularitatea nu i-am depășit-o niciodată. Acum lumea pe stradă mă strigă tot Lucian Viziru. Lumea știe cine sunt, dar îmi spune Lucian Viziru pentru că asta le vine prima oară. Pentru că Lucian e un brand. 

Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul, ne enervăm foarte tare când stăm de vorbă unul cu altul pentru că avem concepții total diferite despre viață, încât preferăm să nu o facem. Dar în același timp, pentru mine frate-miu e sufletul și inima mea. Frate-miu mereu a fost mai tăcut, dar eu îi băteau colegii de clasă dacă se luau de el. Lucian a fost tot timpul ăla cuminte.  

Augustin Viziru, despre relația pe care o are cu fratele său mai mare, Lucian Viziru
Augustin și Lucian Viziru

Citeste si: Lucian Viziru, dezvăluiri despre relația cu soția sa, Ema! Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi: „A fost prima mea iubită”

El m-a dus la primul casting, cu japca, cu vrăjeala, că știa că nu m-aș fi dus dacă-mi spunea despre ce este vorba. M-am dus la casting, erau numai înalți, cu mușchi, a venit unul și a zis că mai sunt două roluri. Unul pe care l-a luat Bartoș și unul de vagabond, moment în care frate-miu îmi dădea coate că dacă mă tentează și pe mine să dau probe. I-am zis: ”Du-te, mă, nu dau eu probe, nu mă fac eu de râs cu ăștia pe aici”. Nu mă simțeam în zona mea de confort. Când am intrat în cameră cu regizorul, era plictisit, nervos, mi-a pus o cameră în față și am luat rolul a doua zi. Timp de 9 ani, orice rol negativ apărea, mai întâi negociau cu mine și apoi dădeau casting”, a spus Augustin Viziru.

Augustin Viziru- „În Oglindă”