Stiri mondene

Ashton Kutcher: „Sunt norocos să mai fiu în viață”. Cu ce boală rară s-a luptat actorul

hollywood
Mila Kunis și Ashton Kutcher  [Sursa foto: Instagram]
Ashton Kutcher s-a confruntat cu o boală rară, care i-a afectat auzul, văzul și capacitatea de a merge.

Celebrul actor de la Hollywood se declară noroc că este în continuare în viață, după ce s-a luptat cu o boală autoimună rară. Ashton Kutcher și-a deschis recent sufletul despre boală, în emisiunea „Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”.

Actorul a mărturisit că a fost infectat cu vasculita, o afecțiune care duce la inflamarea vaselor de sânge”. Boala i-a afectat lui Ashton Kutcher auzul, văzul și capacitatea de a se deplasa.

Citeste si: Willow Smith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett, despre incidentul de pe scena Oscar 2022: „Umanitatea noastră nu este mereu acceptată”

În prezent, el se simte norocos că este în continuare în viață. Actorul celebru nu a dezvăluit ce tip de vasculită a avut. În emisiunea televizată, el a dezvăluit momentele cumplite prin care a trecut atunci când a primit diagnosticul. 

„Cu doi ani în urmă, am avut această formă ciudată, super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea. Mi-a dispărut auzul. Mi-a distrus tot echilibrul”, a declarat actorul de la Hollywood, în emisiunea lui Bear Grylls.

ashton kutcher
Ashton Kutcher a fost diagnosticat cu o boală rară [Sursa foto: Captura Video]

Lui Ashton Kutcher i-a luat un an să își revină

Celebrul actor a mărturisit că a avut nevoie de aproximativ un an să reușească să facă activitățile pe care înainte de boală le considera normale.

Au existat momente în care a crezut că nu va mai putea auzi sau merge niciodată. După un an de zile de luptat împotriva bolii, Ashton Kutcher a reușit să se bucure din nou de viață. 

„Nu apreciezi ceva cu adevărat cât timp îl ai. Când dispare, îți spui „Nu știu dacă voi putea să mai văd vreodată, să aud din nou, să mai merg din nou'”, a mai spus Ashton Kutcher, în emisiunea televizată.

Vasculita este o boală rară, care provoacă inflamarea vaselor de sânge. Există între 15 și 20 de forme de vasculită și sunt considerate boli autoimune. Printre simptomele acestei boli se numără și febra, pierderea în greutate și durerile. Efectele pot fi și mai grave, precum pierderea auzului, orbire, ulcere, afecțiuni ale pielii și probleme cu respirația.