Stiri mondene

"Ascundeam multă nefericire". Andreea Raicu s-a confruntat cu depresia. Cât de mult i-a întunecat viața și cum a reușit să câștige lupta

Andreea Raicu s-a confruntat cu depresia
Andreea Raicu
Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum au afectat-o provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții. Mărturiile emoționante ale vedetei!

Ani la rând a zâmbit frumos de pe coperta tuturor revistelor glossy de la noi şi la braţul unora dintre cei mai râvniţi burlaci români. Deși este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune și are o carieră de succes de peste 20 de ani, Andreea Raicu recunoaște că pentru ea lumea nu este roz și în spatele succesului ei se ascund probleme emoționale cu care s-a confruntat ani întregi, în special din cauza presiunii impusă de societate.

" De fapt, e ideea că vedetele au viaţă superbă. Au viaţa asta frumoasă pe care și noi cumva o întreţinem şi intri într-un joc în care toată lumea crede că ai viaţa frumoasă şi începi să crezi și tu că ai viaţa frumoasă, deci nu ai cum să fii trist şi atunci când ai cea mai mică problemă încerci să o ascunzi atât de tine cât şi de ceilalţi.

Ascundeam multă nefericire"
,  
spune Andreea Raicu, notează Viva.ro.

Andreea Raicu s-a confruntat cu depresia
Andreea Raicu

Citește și: "În loc să te susţină, e împotriva ta". Andreea Raicu, despre relațiile pe care le-a avut în trecut. Motivul pentru care s-a despărțit de Tudor Chirilă

Nefericirea Andreei a fost alimentată încă din copilărie: "A u început să pună presiune pe mine"

Andreea Raicu a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața ei. Frumoasa vedetă a vorbit despre faptul că era „umilită” de tatăl ei în copilărie, dar și despre trauma care i-a marcat adolescența. Aceasta a dezvăluit că se simțea dominată și nu avea curaj.

Andreea Raicu s-a confruntat cu depresia
Andreea Raicu

Citește și: Andreea Raicu a pus picioru-n prag și a recunoscut de ce nu s-a căsătorit până acum: „Sper să nu fiu înțeleasă greșit”

" Ambii părinţi au avut un rol. Mamă care avea o influenţă asupra mea în zona creativă şi în zona asta de a performa tot timpul şi îmi spunea că tot ceea ce fac trebuie să fie impecabil, fără greşeală şi ireproşabil.  Sunt cele trei cuvinte pe care cred că nu o să le uit niciodată, iar tatăl meu îmi spunea că tot timpul trebuie să fiu foarte deşteaptă că altfel o să râdă lumea de tine şi că nu există „nu pot” şi „nu ştiu”. A spune „nu ştiu” înseamnă că eşti prost şi cumva am crescut cu aceste lucruri şi evident că au început să pună presiune pe mine din ce în ce mai mult pe măsură ce creşteam" , a mărturisit Andreea Raicu.