Stiri mondene

"În loc să te susţină, e împotriva ta". Andreea Raicu, despre relațiile pe care le-a avut în trecut. Motivul pentru care s-a despărțit de Tudor Chirilă

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă
De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă
Andreea Raicu a scos la iveală detalii dureroase din relația cu Tudor Chirilă. Care a fost, de fapt, motivul real al despărțirii?

Printre cele mai cunoscute și apreciate relații ale showbiz-ului autohton se afla și povestea dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă, care a rămas în atenția publicului, o bună bucată de timp, mai ales după episodul brusc al despărțirii. Cât au fost împreună păreau atât de fericiți încât mulți se așteptau să-i vadă chiar și în fața altarului, însă asta nu s-a mai întâmplat niciodată. Treptat, relația a început să se deterioreze, până au aruncat bomba că s-au despărțit.

Fără să dea prea multe detalii la vremea respecitivă, cei doi au facut anunțul prin intermediul a două mesaje pe paginile lor personale.

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă
De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă:" Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine"

Fanii îi vedeau pe cei doi amorezi extrem de discreți, dar abia după câțiva ani s-a aflat că, de fapt, Andreea l-a părăsit pe Tudor.

Se pare că cei doi au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică, motiv pentru care Andreea Raicu a fost nevoită să apeleze la terapie, relatează Viva.ro.

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă
Andreea Raicu

Citește și: Andreea Raicu a pus picioru-n prag și a recunoscut de ce nu s-a căsătorit până acum: „Sper să nu fiu înțeleasă greșit”

Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…', a mărturisit Andreea Raicu.

Între timp, juratul de la Vocea României și-a refăcut viața și are o familie frumoasă, însă Andreea Raicu este singură în continuare, dar nu regretă deloc. Vedeta spune că dacă a ales să nu se căsătorească nu înseamnă neapărat că a avut doar relații eșuate. Ea susține că a învățat lucruri importante de la bărbații din viața ei și că au fost momente care au format-o.

Andreea Raicu, despre relațiile pe care le-a avut în trecut.
Andreea Raicu

Citește și: “Lipsa de bun simț. Fac poze pe ascuns”. Tudor Chirilă a răbufnit după ce o poză cu el a apărut pe rețelele sociale. Artistul a fost fotografiat în metrou de către un fan

"Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: „Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate”. Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe”,  a dezvăluit Andreea Raicu, într-un Podcast.