Stiri

Artificii Revelion 2023: Unde vei putea vedea cele mai spectaculoase focuri de artificii de Anul Nou

Artificii Revelion 2023
Artificii Revelion 2023 [Sursa foto: Pixabay ]
Artificii Revelion 2023. Unde vor avea loc cele mai spectaculoase focuri de artificii.

Artificii Revelion 2023. Trecerea dintre ani urmează să fie sărbătorită în stil mare în orașele principale ale României și nu numai. Cei care nu și-au făcut deja planuri pentru Revelion 2023 pot opta pentru un concert un aer liber, unde se pot bucura de muzică live, dar și focuri de artificii impresionante.

În cazul în care nu vreți să ratați cele mai spectaculoase focuri de artificii, noi v-am pregătit o listă cu evenimentele pe care nu trebuie să le ratați.

Important de reținut este că fiecare concert care va avea loc în cele mai mari orașe din România vor cuprinde și un foc de artificii la finalul programului. Citiți mai multe despre concertele de Revelion 2023 aici.

Artificii Revelion 2023
Unde vei putea vedea cele mai spectaculoase focuri de artificii de Anul Nou[Sursa foto: Pixabay ]

Artificii Revelion 2023 în Piața Titan, București

Primăria Sectorului 3 va organiza în acest an singurul concert gratuit și în aer liber din București.

Evenimentul va începe de la ora 20:00, pe scenă vor urca artiști de renume, iar la final va avea loc un foc impresionant de artificii.

Citește și: Un oraș din România va înlocui artificiile de Revelion cu un spectacol de drone și lasere. Care este explicația

„Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, și în acest an, să petreacă împreună în noaptea dintre ani.(...) Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3, în Parcul Titan, este un prilej pentru a ne aduce împreună și a celebra noul an bucurându-ne de concerte puse în scenă de artiști valoroși ai muzicii românești și susținute, în egală măsură, de efecte vizuale, grafică personalizată, lasere și focuri spectaculoase de artificii piromuzicale.

Pe 31 decembrie, vă așteptăm în Parcul Titan, să umplem spațiul cu energia voastră și să pășim în noul an veseli, fericiți și împliniți. Fii de viață! La mulți ani!”, este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Sectorului 3.

Artificii Revelion 2023 în Piața Unirii, Cluj

În Piața Unirii din Cluj-Napoca va avea loc un concert de Revelion 2023, unde la ora 22:00 va urca pe scena din Piața Unirii DJ Project, apoi trupa Compact, iar la miezul nopții va avea loc un foc de artificii timp de 10 minute.

Artificii Revelion 2023
Unde poți urmări cele mai frumoase artificii de Revelion 2023[Sursa foto: Pixabay ]

Artificii Revelion 2023 în Portul Tomis, Constanța

În Constanța va avea loc adevărat spectacol de Revelion în Piața Ovidiu. Cei prezenți la concert se vor bucura de un spectacol de artificii de 7 minute, care vor fi lansate de pe Digul din Portul Tomis.

Citește și: Zile libere de Crăciun 2022 și Revelion 2023? Ce trebuie să știți înainte să vă programați o vacanță de sărbători

Artificii Revelion 2023 în Bistrița

În Bistrița, trecerea dintre ani va fi marcată printr-un eveniment organizat de Primărie și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” în centrul orașului, iar cap de afiș este Andra.

Primăria Bistrița precizează că focul de artificii va avea o durată de 7 minute, iar efectele pirotehnice se vor sincroniza pe un fond muzical, potrivit Ziardebistrița.ro.