Stiri

Arnold Schwarzenegger, fotografie de pe patul de spital, după operația la inimă

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger s-a fotografiat pe patul de spital după ce a suferit operație la inimă.

Arnold Schwarzenegger, actorul în vârstă de 73 de ani, și-a anunțat fanii de pe Instagram că se simte formidabil după operația pe care a făcut-o pentru înlocuirea unei valve aortice.

Actorul din seria „Terminator”, și fost guvernator al Californiei s-a fotografiat pentru a le arăta fanilor că se simte cu adevărat fantastic, chiar dacă a suferit o operație mai grea.

„Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Am o nouă valvă aortică care merge cu noua mea valvă pulmonară de la ultima operaţie. Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea”, a scris actorul pe Instagram. 

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a mai fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă în 2018 pentru a înlocui o valvă pulmonară instalată inițial în 1997.

Schwarzenegger, a fost guvernator al Californiei în perioada 2003-2011. A revenit în franciza „Terminator” pentru al şaselea film, „Terminator: Dark Fate”, care a fost lansat anul trecut şi care a generat încasări de box office de 261 de milioane de dolari la nivel internaţional.